На базі закладу МОЗ створять відділення для лікування ПТСР у ветеранів війни та членів їхніх родин

Лікування тут буде доступним для усіх категорій ветеранів – і афганців, і ветеранів АТО, членів їх сімей та людей, які постраждали внаслідок військових дій. Форма власності закладу не змінюватиметься.

Читати далі

Держкомтелерадіо не дав дозволу на ввезення в Україну 10 тисяч екземплярів книги, що пропагує державу-агресора

У цьому виданні, розрахованому на дитячу читацьку аудиторію, присутні ознаки пропаганди держави-агресора та звичної вже для російських пропагандистів практики фальшування історії Київської Русі, невизнання Української держави.

Читати далі

Україна представила власні розробки на Міжнародному авіакосмічному салоні «ILA Berlin 2018» (фото)

Україну на заході представляють ДП КБ “Південне” та ДП “ВО Південмаш ім. О.М. Макарова”. Експозиції презентують останні досягнення світового рівня – ракетоносії Cyclone-4M, Zenit-3SL, Mayak-33-4Н, макети космічного апарату «Січ-2М» та ракетного двигуна Д 843.

Читати далі

Посівна-2018: засіяно перший мільйон гектарів кукурудзи

Окрім того, посів ранніх ярих зернових та зернобобових культур проведено на площі 2,1 млн га або 86% до прогнозу.

Читати далі

МОЗ надало Міносвіти нове роз’яснення про те, яка медична довідка потрібна для зарахування дитини в дитсадок

Відтепер для вступу дитини до дитсадка не потрібно надавати медичну довідку особливої форми – достатньо довідки від педіатра чи сімейного лікаря, в якого спостерігається дитина. Для вступу дитини до школи батьки надають довідку від лікаря, що дитина пройшла профілактичний огляд (форма № 086-1/о).

Читати далі

10 ситуацій, коли увага поліцейських Донеччини врятувала життя (фото)

Поліція Донеччини закликає громадян: не будьте байдужими до оточуючих, якщо ви бачите людину, яка потребує допомоги, або самотню дитину, повідомте про це на лінію 102.

Читати далі

Рейтинг, якого мені бракує

Мені бракує зовсім іншого рейтингу – такого, який про Україну пояснив би зразу все. Після якого питань про Україну не залишиться, як таких.

Читати далі

Поліція розпочала кримінальні провадження за фактом публікації відео нападу на ромів (фото, відео)

Правоохоронці просять свідків та очевидців інциденту, які перебували на місці події, звернутися до столичної поліції для надання свідчень.

Читати далі

У Запоріжжі проходять антитерористичні навчання

Закликаємо мешканців і гостей регіону зберігати спокій у зв’язку із зосередженням у місті спецпризначенців й військових та з розумінням поставитись до можливих обмежень і незручностей.

Читати далі

Нацполіція створила реєстр учасників «самооборони Криму» (фото, відео)

Оголошені у розшук 5,8 тисяч осіб, які несли службу та залишилися там після відводу військових частин на материк.

Читати далі

МВС закликає посилити відповідальність у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки

За порушення вимог пожежної безпеки для громадян пропонується встановити штраф від 30 до 50 неоподатковуваних мінімумів, а для посадових осіб та фізичних осіб-підприємців – від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів.

Читати далі

«Вільха» и слёзы счастья Генерального конструктора

Во всем мире десяток стран с замкнутым циклом производства такого оружия. Один десяток. Мы в этом списке. За два года. В нашей стране появляется настоящий ВПК. У нас на глазах. И новое оружие. И Новая Армия.

Читати далі

Пусть надувают старика Мостового

Пусть составляет конкуренцию всем остальным на поле зрады. Пусть делают на него ставку всякие Левочкины и Новинские. Пусть оттягивает на себя и сливает в канализацию их предвыборные бюджеты.

Читати далі

На травневі свята в Києві курсуватиме святковий ретропоїзд

Ціна квитка у вагоні першого класу становить близько 84 грн для дорослих і 32 грн для дітей, у вагоні другого класу – 48 грн для дорослих і 23 грн для дітей. Працюватиме вагон-ресторан.

Читати далі

На лінії розмежування сторін продовжує зростати напруження (фото)

Ворог навмисне здійснює обстріли цивільних будинків та об’єктів критичної інфраструктури у цьому районі. Нині достеменно відомо про пошкодження житлових будинків у Луганському, також тут частково порушено енергопостачання. В районі Новолуганського пошкоджено газогін.

Читати далі

Інтерв’ю командувача Об’єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва газеті Факти

«Первостепенная наша задача — прекратить безнаказанные обстрелы украинских позиций и гибель наших солдат и мирных граждан. На любые провокации Объединенные силы уполномочены давать жесткий ответ, вплоть до уничтожения атакующих подразделений противника», — Сергей Наев.

Читати далі