Зашелестели новые страницы кремлевских методичек

В кремле раз за разом допускают одну и ту же ошибку, свято веря в то, что украинцы безапелляционно сожрут то информационное дерьмо, которое скармливается россиянам.

Читати далі

Куда свалить, куда податься российскому оппозиционеру…

Британия настоятельно порекомендовала Скрипалям спрятаться в США. Представьте, что вы российский оппозиционер. Куда вы переедете из России при условии, что продолжите всячески публично клеймить Путина и продолжите бескомпромиссную борьбу с Кремлем?

Читати далі

Державівслужба перевірить інформацію щодо перевезення російських найманців до Сирії авіакомпанією Cham Wings

84 вживаних літаків виробництва Airbus і Boeing змогли придбати або орендувати компанії “Хорс” і “Дарт” (зареєстровані в Україні). З цих 84 літаків як мінімум 40 опинилися в Іраку, Ірані та Сирії.

Читати далі

Великодні вітання керівництва держави та відомств (оновлюється)

Сьогодні, у Великдень помоліться за тих, хто в цей час обороняє нашу Україну від ворожої збройної агресії РФ. За тих, хто минулої та цієї ночі буде знову берегти спокій мільйонів українців, за тих, хто віддав своє життя за наше мирне небо, та за тих, хто проводить Великдень не в сімейному колі, а обороняє нас на лінії фронту.

Читати далі

Вони руйнують країну у всіх можливих напрямках

По телевізору активно піарять проект Телеканалу ICTV “Нові лідери”. Вирішив і я ознайомитися з людьми, які будуть будувати нашу країну в майбутньому.

Читати далі

У Великодню ніч Президент помолився з вірянами різних церков (вітання, фото, відео)

«Цьогорічний Великдень – це є дуже особливий день, бо разом з ним приходить потроху і впевненість, що найважчі випробування вже точно позаду. І щоб не втратити добру перспективу, що відкрилася перед нашою країною, слід забезпечити мир. Мир всередині країни. Мир на зовнішніх кордонах», – звернувся до співвітчизників Петро Порошенко.

Читати далі