Человечество придумывает много всяких разных проектов

Сваливать отсюда нам некуда. Планета одна. Другой нет. Живет на ней уже дохрена людей, а будет больше, и каждый – отдельная вселенная, и каждого жалко. И испортить жизнь миллионов не так-то сложно, на самом деле.

Читати далі

А что там у ПАПы? Децентрализация

Я решила собирать в красивые нарядные пучки все сказанное Порошенко по стратегическим проблемам и событиям, связывать и начать подавать это регулярно в ленту в привлекательной упаковке. Внутри — съедобно, снаружи — нарядно, да я просто бог маркетинга!

Читати далі

Очередной виток падения рубля и обвала капитализации российских компаний

Я пишу все это в очередной раз, чтобы те, кто тогда повелся, сегодня обернулись и еще раз проанализировали. И поняли, что зрада – это развод. И если вы продолжаете в нее верить, то вы дурак.

Читати далі

Универсальная инструкция по поведению утопающего в глухом лесном болоте

К сожалению, автор инструкции по ошибке перепутал, и поставил первый пункт последним. Тупо не дочитывают.

Читати далі

Народні депутати звернулись до Володимира Балуха, політичного в’язня в Криму, з проханням зупинити голодування

Парламентарії закликали українського політв’язня припинити голодування, наголосивши: «Україні потрібні живі герої. Ваше здоров’я і життя будуть найкращою частиною перемоги України».

Читати далі

Національний банк поглиблює інформування громадськості про проведення валютних інтервенцій

З 10 квітня 2018 року НБУ розпочинає щотижневе оприлюднення інформації про проведення інтервенцій на міжбанківському валютному ринку у розрізі форм інтервенцій.

Читати далі

Несколько заявлений Меркель на встрече с Порошенко

Время начало сжиматься, и соседняя страна так стремительно летит к е@еням, что уже не успевает реагировать на все вызовы – просто отгавкивается.

Читати далі

Спільний брифінг Президента України та Канцлера Німеччини за підсумками двосторонніх переговорів (фото)

«Я вчора під час телефонної розмови з російським президентом наголосила, що не може такого бути, що через «Північний потік-2» Україна практично не буде мати жодного значення як транзитна країна природного газу», – підкреслила Федеральний канцлер.

Читати далі

Публікація видання “Новое время” щодо зловживань при закупівлі БМП-1 – брехня та інформаційна диверсія (фото)

Стаття, яка начебто вказує на зловживання у процесі закупівлі українською стороною бойових машин БМП-1 у польській компанії “Wtorplast”, містить спотворені факти, а низка її тверджень не відповідають дійсності.

Читати далі

Кучно пошло

Первая страна НАТО, которая закупает в терапевтических количествах продукцию нашего ОПК. Ай да Володя, ай да сукин сын, опять всех переиграл – если бы не он, как известно, то в Украине бы зверствовали солдаты НАТО, а так вон оно как…

Читати далі

Президент України зустрівся з Міністром закордонних справ ФРН (фото)

Глава зовнішньополітичного відомства Німеччини підтвердив намір відвідати Україну, у тому числі Донбас, найближчим часом.

Читати далі

Уряд направив до Парламенту проект закону щодо посилення захисту прав внутрішньо переміщених осіб

Законопроектом, зокрема, передбачено врегулювання порядку вчинення нотаріальних дій стосовно майна, що розташовується на тимчасово окупованих територіях України, а також звільнення ВПО та осіб, які проживають на тимчасово окупованих територіях від сплати судового збору в справах, пов’язаних з порушенням прав ВПО.

Читати далі

Фотовиставка “Сторожі правди” – 10 історій про Голодомор від свідків страшного злочину

10 історій про Голодомор презентують понад 90-річних свідків страшного злочину. Серед них – 99-річна Олександра Зверховська з Мар’янівки, 93-річний вимушений переселенець з Луганщини Микола Онищенко, 96-річна завідувачка краєзнавчого музею у Березані Галина Рих і Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет, що дитиною пережив Голодомор на Донеччині.

Читати далі

В Мінінфраструктури працює група аудиторів Європейського агентства з морської безпеки (EMSA)

Підбиття підсумків аудиту заплановано на 20 квітня 2018. Головною метою аудиту EMSA є визначення відповідності системи освіти, підготовки, медичних стандартів та дипломування моряків вимогам STCW.

Читати далі

Масштаб имеет значение

Рост экономики совсем не значит, что каждому отдельному гражданину станет лучше жить. Рост раскрываемости преступлений не значит, что человека, ограбившего вас, 100% найдут.

Читати далі