Заняття з йоги замість традиційного концерту: в ДСНС декомунізували 8 березня (фото)

7 березня в Актовій залі ДСНС України не було чутно гучної музики і традиційних привітань. Натомість жінки апарату Служби мали змогу насолодитися святковим заняттям з йоги під керівництвом досвідчених інтрукторів, а також поспілкуватися із запрошеною лекторкою на дівочі теми.

Вітаючи жінок, Голова ДСНС Микола Чечоткін зауважив, що навколишній світ стрімко змінюється, а разом з ним змінюються і традиційні підходи та погляди на звичні речі.

«Стіни цієї будівлі багато чого «бачили» за роки свого існування. Це зветься історією. Сьогодні ми з вами перегортаємо нову сторінку і записуємо в неї свою історію. Я вітаю усіх вас із цим чудовим починанням. Надзвичайно приємно бачити і найсміливіших у перших рядах», – зазначив Микола Чечоткін.

Заняття з йоги було обрано не випадково — це гарне рішення для тих, хто тривалий час сидить за комп’ютером і веде малорухливий спосіб життя. Також це чудова можливість попіклуватися про себе, позбавитися зайвої напруги, відновити внутрішню рівновагу і життєві сили. Усі ці фактори є запорукою не тільки фізичного, а й емоційного здоров’я.

Бажаючих спробувати свої сили, а також весело провести час у колі подруг і колег виявилося чимало. Хоч і непрофесійно, але старанно дівчата повторювали рухи за досвідченими інструкторами.

Далі на учасниць урочистостей чекала пізнавальна зустріч із менторкою проекту Олени Пінчук «Я зможу!», співзасновницею порталу bit.ua та Fitness Geek Camp Тетяною Гриньовою. Говорили про успіх, мотивацію та сприйняття новацій. Розбирали тему комплексів, навчалися їх визнавати і боротися з ними. Загалом, весело і з користю для себе провели час.

Найтепліші відгуки лунали від дівчат, які цього дня чи не вперше за довгі роки отримали насправді жіночий день. Чудове починання, яке має високі шанси стати гарною традицією, яка б доля не спідкала свято «8 березня» у майбутньому.

Джерело