Як йуля з Трампом говорила – 2

Mason Lemberg

Незважаючи на попередній пост

після появи інформації з “закордонних джерел” багато людей знову повірило в ту стару маячню.

Друзі мої, західні ЗМІ, звичайно відрізняються від українських, але західні ЗМІ так само люблять гроші і так само поширюють джинсу і пропаганду за гроші, як і наші ЗМІ.

І кожен з вас знає багато таких фактів за останні 2 роки.

А тепер про те чому йуля не зустрічалася з Президентом США:

1) Бо в попередньому пості є ПОВНЕ відео молитовного сніданку. Видно де сидить Трамп і як відбуваються події. Зустрічі під час прийому бути не могло навіть теоретично, не той формат молитовного сніданку.

2) Але ж… “ну десь біля туалету його могла зловити до/після молитовного сніданку”. Ні, не могла! Чому:

а) тому, що там були присутні ще 3500 таких самих як вона і багато з них (більшість) приїхали з метою зустрітись/сфоткатись/похвалитись. Як ви собі уявляєте таку можливість, що 3500 людей “намагаються зловити Трампа”. Я вже не говорю за те, що Йуля не спілкується англійською.

б) тому що це не хто-небудь, а Президент США, до нього не може підійти будь-хто і зловити його десь. Він заходить через окремі входи/виходи і біля нього є охорона.

в) тому що це Президент США, який не може говорити десь з кимось, в нього є графік, насичений графік, особливо в умовах, коли вже лютий, а більшість команди ще не схвалена Сенатом.

Тому можливість випадкової зустрічі АБСОЛЮТНО виключена.

3) Значить зустріч мала бути запланована. Якщо зустріч була запланована, то вона мала бути в графіку Президента США і зустріч з публічною особою, політиком мала висвітлюватись. Жодного факту, відео, фото. Нічого.

4) Така зустріч привернула б увагу і американських ЗМІ і АМЕРИКАНСЬКИХ ПОЛІТИКІВ, бо питання відносин з рф, санкцій – це одне з топових питань в американському суспільстві і в американській політиці.

До сьогоднішньої ночі – нічого. Жодної реакції, жодних обговорень.

5) Сьогодні вночі сайт Politico вкидує інфу про те, що йуля зустрічалась з Трампом на молитовному сніданку.

http://www.politico.com/…/trump-ukraine-russia-sanctions-23…

Так то воно так, але йоу, пройшло 1,5 доби. Де ви були раніше? Що це за “оперативність” така?

І тут починається найцікавіше… на кого посилається Politico? На “істочніки”, на очевидців. А як так сталося, що Politico через 1,5 дня після молитовного сніданку відшукало ті істочнікі, тих очевидців? Ну от реально… як?

Де шукати тих очевидців через півтора дні?

На підставі чого шукати очевидців цієї зустрічі?

От сиджу я собі в офісі Politico і приходить до мене геніальна ідея – а чи часом не зустрічалась колишній ПМ України з трампом???? … і давай дзвонити до очевидців!

Ні, це брєд.. тоді виходить, що ті “очевидці” (без імен і прізвищ) або вигадані, або це були “очевидці” Йулі, які підтвердили те, що треба було підтвердити.

Ну і зрештою, якщо якісь люди бачили таку розмову, то чому немає жодного фото/відео доказу?

6) На підтвердження цієї всієї лабуди вчора Politico, а сьогодні WP вкидують повідомлення Білого дому: ““The President and the former PM had a brief, informal photo-op meeting in the reception before the National Prayer Breakfast”

А знаєте в чому прикол? – Прикол в тому, що це повідомлення не гуглиться навіть. Тобто гуглиться на Polotico на WP і на якихось помойках. Жодного іншого сайту новинного з цим повідомленням немає, не кажучи вже за інформацію на сайті Білого Дому.

Тобто, ми маємо класичний вброс і джинсу в Politico і WP, який поширюють барани з наших ЗМІ.


Тепер найголовніше: я готовий дякувати будь-кому, хто захищає мою країну, в т.ч. Тимошенко, якщо вона щось для цього зробить.

Але тут ми маємо класичний приклад брехні, маніпуляцій, джинси, вкидів. Ця брехня і маніпуляції коштують шалених грошей і вимірюється в сотнях тисяч доларів.

Ці сотні тисяч доларів витрачаються голодною убогою бомжихою (по декларації) у час коли на ці гроші можна було б забезпечити армію чи допомогти хворим дітям. Ці сотні тисяч доларів просто спускаються в унітаз, заради того, щоб хтось закордоном про неї написав, а барани з українських ЗМІ поширили.

А з цим кугутством я миритись не буду.

Автор