Испорченый телефон и пропаганда на смерти

Хотів би поговорити не про фрагментовану тварину і не про відправку фрагментів на перегній, а про пропаганду, що основана на цій події.

Подивіться уважно на фотки цього дійства в Донецьку.
Хто на цих фотках? – В основному люди працездатного віку.
Що повинні робити люди працездатного віку о 9 годині робочого дня? – Бути на роботі, заробляти гроші, годувати сім’ю.

Я, звичайно, не виключаю, що були й такі, хто відпросився з роботи для того, щоб мати можливість доторкнутися до фрагментів тварини. І таких людей є достатньо в Донецьку.
Але я далекий від думки, що той натовп на фотках складалася тільки з фанатів автомийника, які втікли з роботи.

Тоді постає запитання навіщо зігнали це стадо?
І відповідь, як на мене, очевидна – для того щоб показати ці фотки вам і свінопсам. Це пропаганда, друзі мої.

Яка мета цієї пропаганди, навіщо це? – Мета цього всього показати, що вони завоювали Донецьк, це вже їхнє місто, бо люди їх підтримують.
Інша мета цієї пропаганди – викликати у вас підсвідоме бажання відмовитись від Донбасу. На жаль, у багатьох воно вже виникло сьогодні.
Але пам’ятайте – це хибне бажання, нав’язане організованою пропагандистською постановкою.

Чи треба х-лу Донбас? – Ні, не треба. Але це все робиться для того, щоб Ви тиснули на українську владу, вимагаючи відмовитись від наших територій і наших людей, а х-ло отримував додаткову фору в переговорах і додаткові аргументи.

Зрозуміло, що від одної події ваша думка в питанні цілісності України не зміниться, але над цим методично працює х-ловска пропаганда, журналісти, що служать мгб днр і партія самопоміч, яка відкрито заявляє, що треба відмовитись від Донбасу.

Я не маю жодних оптимістичних сподівань, що реінтеграція Донбасу пройде для нас безболісно, я розумію, що нам треба буде вирішити багато проблем, в тому числі проблему бNдлоти, якої там достатньо.

АЛЕ там наші люди, це наша земля і наші онуки нам не вибачать, якщо ми зараз зробимо те, чого він нас, граючись на наших емоціях, добивається російська пропаганда разом з нашими дурнями і wлюхами з журналістськими посвідченнями.

Автор