Порошенко ламає тенденцію на свою користь

Татьяна Орлова

Порошенко вдалося переламати тенденцію на свою користь.

Субота гарний день, щоб трохи зупинитись, роздивитись все уважно та зробити певні підсумки.

Тиждень видався надзвичайно багатим на події, але ключовою, безперечно, є проголошення, за ініціативи Президента, курсу на створення в Україні єдиної помісної церкви. За моїми відчуттями, цього ніхто не очікував, і ця звістка приголомшила всіх.

На другий план відійшов Коломойський, який, як виявляється, давно вже не майстер інтриг, а його випад в бік Президента був настільки очікуваним, що мало кого це “вразило”. Плівки Онищенко навіть й згадувати не хочеться, настільки це все “убого” та непереконливо..

Пані вічна претендентка теж сміливо може заявити “все пропало”… Хоча ще зовсім недавно у ЮВТ вже було почали ділити майбутні “владні портфелі”.

Скажу більше, чим ближче до “часу X”, виборів президента України, тим більшою буде підтримка Порошенка, і підтримуватимуть його навіть затяті зрадоботи, бо десь там, в середині, навіть вони розуміють, що Порошенко – це мир у всій Україні, а слабкий президент – це загроза того, що кремль з новою силою кинеться вже на Київ, Житомир, Запоріжжя, Дніпро… на всю Україну.

“новоросія”, “малоросія” не “видихались”, вони принишкли й чекають, чим все закінчиться. Тому жодного шансу кремлю! Українці повинні підтримати Президента Порошенка.

 

Автор