На Івано-Франківщині тренувались екіпажі БТР (фото)

На базі навчального центру «Старий Лисець» Західного ОТО протягом п’яти днів нацгвардійці удосконалювали практичні навички у веденні вогню, водіння БТР, першої медичної допомоги, у виконанні вправ навчальних стрільб в день та вночі.

Читати далі

7 тисяч рятувальників та 2 тисячі одиниць техніки ДСНСУ переходять на посилений режим несення служби

У разі необхідності сили будуть збільшені до 14 тисяч чоловік особового складу та близько 4 тисяч одиниць техніки. В готовності до реагування на надзвичайні ситуації перебуває і авіація ДСНС.

Читати далі

Схрон з великою кількістю набоїв виявила Держприкордонслужба на Сході поблизу житлових будинків (фото, відео)

Майже 3 тисячі набоїв різних калібрів, зокрема 5.45, 7.62, 12.7, знаходилися неподалік від житлових будинків і автомобільної траси «Маріуполь-Донецьк».

Читати далі

29 квітня у ВМС ЗСУ відзначили 100-річчя підняття Українських прапорів на кораблях Чорноморського флоту (фото, відео)

З кінця XVIII століття Північне Причорномор’я перебувало в складі Російської імперії, у портах на території України базувався Чорноморський флот, а моряки-українці складали 2/3 його особового складу. 29 квітня кораблі Чорноморського флоту перейшли під юрисдикцію Української Народної Республіки.

Читати далі

Обзор дезинформации пропагандистских СМИ – 29.04.2018

Еженедельный обзор дезинформации с примерами прокремлевской пропаганды, распространенной в европейских странах.

Читати далі

И всё-таки прочувствуйте разницу

Это у всех остальных электорат просто зубожие. У Юлии Владимировны он тупо вмирає. Сегодня дала обещание десяти миллионам человек, а через месяц их уже девять миллионов девятьсот тысяч.

Читати далі

Обещания Темного Бога Йулька-Саррона

Целые поколения избирателей у нас немножечко инвалиды на голову. Они не понимают базовых экономических категорий. Они не хотят их понимать. Но их не учат и не лечат. Их неполноспособность используют, чтобы выиграть выборы, передавая мутацию следующим поколениям. Уничтожая, таким образом, будущее.

Читати далі