Шаленим Котам потрібна допомога

Олексій Петров

Така історія, друзі. В травні минулого року, тобто більше року тому, Мартин Брест передав нам автівку. Джип Черокі, на спідометрі якого було лише 80 тисяч кілометрів. Тоді було важко повірити в такий подарунок долі, але тим не менше. Пройшов час. Зараз цифра на тому же спідометрі майже вдвічі більша. Коли Мартін побачив на СТО джип, він в особистих задав лише одне питання:

– Як? Яяяяяяяк (тут армійський матюк) ви примудрилися за рік намотати майже вісімдесят тисяч?

Я навіть не хочу задавати собі питання «А впорались би ми без неї?». Бо відповідь тут очевидна. Мільйон і ще сім тисяч питань та проблем закрили завдяки спритності цього «індіанця». При кожному зручному випадку автівку одразу на СТО, бо за нею треба слідкувати. Якщо ушатати, іншу ніхто не дасть. І все ж таки наші дороги загнали автівку на серйозний ремонт…

Сума ремонту немаленька – в районі ста тисяч гривень, і вже закрити її власними силами не вдасться. А саме тому буду просити вашої допомоги, друзі. Бо зараз від цього джипа буде вимагатися набагато більше. Тому що людей у підпорядкуванні стало більше. І це значить, що справ… ну, ви зрозуміли!

Номер картки: 4441 1144 1024 6845
Посилання на банку

Окрема подяка за репост.

Автор