Вот такое московское перемирие

Дедушка не может гарантировать тишину 3-милионной стране, члену ОДКБ, и не может в стиле Саддама и Асада запретить им ракетами по городам пулять. Но что-то обещает в Украине и претендует на лидерство в регионе. Дружить с Россией – план надежный как швейцарские часы.

Читати далі

Сходил в разведку. Докладываю

Я вот прям с утра отправился в разведку. Ну, а шо ещё делать сидя в маршрутке? Разведка, конечно, условная. Хотя нет, ни фига. Самая всамделишная. Посредством гаджета прошмыгнул по ютуб-ресурсам пророссийских информационных помоек, а именно телеканалов «Вантуз», «Их», «Бзик» и так далее. Значит, диспозиция вражеских сил такова…

Читати далі

Коронавірусні крайнощі

Людина з подавленим сильним страхом перед проблемою буде дуже неадекватно реагувати на будь-яке нагадування проблеми. Але це не проблема тих, хто спокійно і по-діловому відноситься до “корони”, це проблема тих, які бояться самого слова “коронавірус” як вогню. Хто довів себе до хронічного істеричного стану, від якого тікає, ховаючи голову в пісок “Ви всьо врьоте” чи впадаючи в істерику “Ми всі помремо”.

Читати далі

Дороги, побудовані за рахунок людських життів

Сьогодні зростає захворюваність на коронавірус, і постає питання про необхідність закриття шкіл на карантин. А цього можна було б уникнути чи принаймні відтермінувати, якби влада належним чином профінансувала протиепідемічні заходи, а не перекладала всю відповідальність на простих українців. І як виявляється, в шкільних програмах за весь цей час мало що змінилося — навчальні заклади, як і раніше, не готові до якісної дистанційної форми навчання. Зеленський та його міністри вихваляються диджиталізацією та цифровою трансформацією, але досі не розробили якісні електронні програми для дистанційного навчання дітей. Це свідчить тільки про одне — сучасна влада не здатна реагувати на виклики, не здатна розв’язувати проблеми.

Читати далі

Марина Порошенко та Вікторія Сюмар провели зустріч з моніторинговою місією ОБСЄ (фото)

Лідер команди ЄС до Київради Марина Порошенко та очільниця списку ЄС до Київської обласної ради Вікторія Сюмар провели зустріч з головою моніторингової місії ОБСЄ Інгібйорг Сольрун Гісладоттір та політичним аналітиком місії Дімашем Алжанов, в ході якої висловили серйозні сумніви щодо інституційної спроможності діючої влади провести ці вибори. Учасники зустрічі домовилися про подальшу співпрацю та передачу всіх фактів порушень у ході виборів до моніторингової місії ОБСЄ.

Читати далі

Мусить прийти хтось інший (відео)

Ефір ВВС HARDtalk був найскладнішим пунктом програми перебування Зеленського у Британії. Ні попередні офіційні переговори, ні підписання пролонгованої угоди, ні навіть візит до подружжя Кембриджів в очах Зеленського не порівняні з інтерв’ю одній із найбільш рейтингових програм світу. Що ж ми побачили, розуміючи, що ефіру передували багатогодинні репетиції та підготовка зі залученням усього, прости, Господи, інтелектуального потенціалу ОП? На жаль, не злетів. Він поплив на другому ж питанні.

Читати далі

Грамотії зеопарку

Проблема не тільки в тому, що зеопарк в окремих місцях підбирає вже такий непотріб, що в їхніх штабах немає жодної притомної людини, що здатна відверто їм сказати, які ж тупоголові вони кретини. Проблема в тому, що ці, пробачте на слові, люди мають досі реальний шанс потрапити в органи влади, спираючись на віру темного та неосвіДчеННого електорату в серіал про месію Голобородька.

Читати далі

Інфраструктура брехні

ЗМІ олігархів прямі факти вини влади в смертях українців цензурують і замовчують. Це перемога олігархів. Але перемога олігархів на виборах-2019 – це історія про інфраструктуру. Олігархи десятиліттями будували інфраструктуру і набивали її продажними тваринами, для яких немає нічого святого окрім конверта з налом для мами, яка любіт скорость. А потім через цю інфраструктуру населення залякали, неугодну владу і неугодні ідеї демонізували і, довівши до відчаю, підсунули лучик солнца – ручного Месію на велосипеді з чудесами. Вуаля: українці знову раби, а олігархи їх грабують.

Читати далі