Перші підсумки кампанії: Попереду довга дорога, але ми будемо штовхати цей вагон

Народ дав колосальний мандат довіри Зеленському в 2019: президенство, більшість в парламенті, уряд, повний контроль над правоохоронною системою. І медовий місяць тривалістю у рік: роби, що хочеш, ми тобі віримо. Через півтора року диких метань аматорів, аферистів і хабарників Зеленського народ так само мовчки мандат довіри забрав. Мовчки, але злість на брехунів, які в грі в наперстки забрали найцінніше – надію, нікуди не поділася. Енергія образи і люті на махінаторів лише накопичується і ще не вийшла назовні. Брехнею світ пройдеш, а назад не повернешся. Зе End. І це лише початок.

Читати далі

«Європейська Солідарність» перемогла у 5 регіонах і заходить в усі обласні ради України – Порошенко (фото, відео)

Петро Порошенко зазначив, що за підсумками паралельного підрахунку голосів, який проводить партійний штаб, «Європейська Солідарність» лідирує на виборах у Львівській (31,82%), Рівненській (18,60%), Тернопільській (22,96%), Київській областях (19,73%) та місті Києві (20,28%). «Я хотів би подякувати всім, хто чітко і послідовно своїм голосуванням підтримав політичну силу, яка стоїть на засадах європейської та євроатлантичної інтеграції, яка чітко і послідовно впроваджує реформи, реалізує курс, закладений у Конституції України щодо постійного членства України в ЄС та НАТО», – Петро Порошенко.

Читати далі

Ми захистимо результати волевиявлення громадян – Петро Порошенко (фото, відео)

Петро Порошенко наголосив, що «Європейська Солідарність» стоїть на захисті волевиявлення громадян. Партія проводить паралельний підрахунок голосів, який вже почався і буде тривати до повного підрахунку результатів. «В умовах, коли хтось буде затримувати підрахунок голосів, ми будемо діяти ефективно. У нас сформовані мобільні групи, в складі яких є і депутати, і юристи, і представники громадських організацій ми нікому не радимо порушувати закон», – попередив п’ятий Президент України.

Читати далі