PROстыми словами – 22.10 2020

Я люблю Великобританию больше Франции. И больше Германии. Они все-таки взялись за нас и будут участвовать в строительстве военно-морских баз в Черном и Азовском морях. Россия, конечно, заявляет, что это нарушит некую стабильность возле Крыма, но я бы задала вопрос: “а то что?”. Кстати, это сотрудничество – явно не заслуга Зеленского. Здесь кто-то другой поработал. Ну, и еще Новичком баловаться кое-кому не надо было на территории чужого государства.

Читати далі

Суд по депозитам Суркисов (Сезон 2, Серия 17)

Депозит Суркисов вырос с $250 до $350. И “ходят слухи”, что вот эти дополнительные $100 наших с вами денег – это своеобразный “призовой фонд”, который разойдется всем “участникам процесса”, если Суркисам получится вытянуть деньги из Привата. И сегодня Киевский апелляционный суд будет рассматривать апелляцию на решение Печерского судьи Вовка. Если апелляция признает решение суда первой инстанции ЗАКОННЫМ, то офшорки смогут через госисполнителей взыскать $350 млн с ПриватБанка. Украина не должна делиться своими деньгами с олигархами, поэтому мы будем сегодня под судом. Приходите и вы! Это наши с вами деньги!

Читати далі

Післямова до щорічного стендапу президента в Раді

20 жовтня видався видатний день в політичному житті ВР України поточного скликання. Парламентську залу відвідав переможець президентських виборів минулого року. Візит був присвячений зачитуванню щорічного послання до Верховної Ради, яке мало б пролунати ще в травні 2020 року. Здебільшого текст нагадував мотивуючий тренінг для однопартійців із наполегливо повторюваними мантрами про те, як у нас все добре. Але не можна було зрозуміти, про яку країну йде мова. Можливо, про ту, яку вже майже півтора року влада створює у віртуальній реальності телеканалу 1+1 і своїх фантазіях?..

Читати далі

Кандидат – неврастенік

Знамените інтерв’ю Андрія Пальчевського журналістам ВВС навело на вкрай невеселі думки. Маємо повний набір – невміння стримувати свої емоцій, неадекватна реакція на гостре питання, брутальне грубіянство, сексизм і, на додачу, дрімучий шовінізм. Це Пальчевський, якого нам не показують на каналах Медведчука, де йому стабільно організовують «теплу ванну». Якби таке скандальне інтерв’ю сталося на Заході, для Пальчевського передвиборча кампанія була б завершена. А що відколе на посаді мера Пальчевський?

Читати далі

Сафарі-тур 120 братків Зеленського до зони ООС (фото, відео)

Коли розгорталася війна, слуги крутили задами в Москві та уклонялися від повісток. Потім ржали з армії та підмахували “уставшим” з реваншистами, спокійно спостерігали за дискредитацією ЗСУ, арештами військових та їхніми смертями під час липових “перемирій”. Зате тепер запахло смаженим – рейтинги не ті, і вони спромоглися поїхати на лінію розмежування… на два дні. За три дні до виборів, щоби поробити прикольних фоточєк та попіаритися на чужій крові. Таке знущання над собою може витримати виключно добрий український електорат, викоханий інформаційною окупацією.

Читати далі