Черговий провокаційний вкид від монобільшості

Уся ця історія з законопроектом однієї зі служок про допустимість скасування другого туру виборів голів ОТГ наробила багато галасу. Оцінювали її з правового боку, а тут суцільний абсурд і навіть антиконституційність такої норми. Може, через це привалені все більшим шквалом звинувачень слуги поспішили відректися від цієї ініціативи, списавши її на особисту позицію депутатки Тетяни Грищенко. От тільки з “особистою позицією” якось не особливо складається…

Читати далі

Посол ЄС в Україні виступив українською перед Кабміном і процитував Стуса (відео)

Матті Маасікас звернув увагу, що іноді в Україні та за її межами «звучать голоси, що ставлять під сумнів стратегічну орієнтацію України та її європейський вибір — нібито Угода про асоціацію зв’язує руки українській економіці. Можу сказати на це лише одне — українському народу видніше. За словами Василя Стуса, немає більше вороття до давнього, минулого, старого. Заради майбутнього України як стабільної, демократичної і заможної європейської країни ми продовжуємо працювати на цьому обраному шляху», — підкреслив він.

Читати далі

Петро Порошенко звернувся до киян: «Голосуйте за Київ. Думайте про Україну!» (відео)

«Київ – столиця України. Саме тут в критичні моменти вирішується доля усієї країни. Безумовно, ваше голосування до Київради має загальнонаціональне значення. І підтримувати варто саме ту політичну силу, яка здатна захищати від повзучого промосковського реваншу не лише столицю, а всю Україну. І це – “Європейська Солідарність”» – наголосив у своєму відеозверненні Петро Порошенко.

Читати далі

Ріффа не відпустили…

Суд буде тупо тягнути ганьбу Зеленського та Авакова через свавілля до замовного рішення. Разом з усіма цими комічними “експертизами”, насмиканою по кутах “доказовою базою”, яка доводить тільки відсутність доказів. Кількість “людей, які нагадують беркут”, буде рости з кожним засіданням. А терпіння зменшуватися. Вони відчувають, що за владу треба чіплятися до останнього. Інакше за весь цей протизаконний цирк доведеться відповідати. І йти з крісла за грати.

Читати далі

Робоча поїздка Петра Порошенка на Прикарпаття (фото, відео)

Під час робочого візиту Петро Порошенко відвідав міста Бурштин і Тисменицю та виступив перед прихильниками та містянами. «Вони зрозуміли, що їм вже нічого не світить. І не лише на Прикарпатті, а й по всій Україні – і зраз вони хочуть обдурити людей. Ми з вами маємо рішуче не допустити цього. Привести в органи місцевого самоврядування рішучу і патріотичну команду, яка здатна згладити негативний ефект від тих помилок, які були допущені минулого року, коли дозволили «зеленим» себе обдурити через систему фейкових новин. Захистити від дилетантського уряду, від дилетантського президента, від їхнього непрофесіоналізму», – переконаний лідер «Європейської Солідарності».

Читати далі