Марина Порошенко відвідала Національний інститут раку (фото, відео)

У Національному інституті раку після масштабної реконструкції відкриють відділення онкогематологіі та трансплантації кісткового мозку. Проект вартістю 50 мільйонів гривень профінансувала корпорація Roshen. Співпраця компанії Roshen з Національним інститутом раку розпочалася у 2018 році, коли було відремонтоване та обладнане приміщення, призначене для забору стовбурових клітин і донорських тромбоцитів. Після завершення реконструкції, за словами лікарів, нарешті з’явиться можливість проводити унікальні операції з пересадки стовбурових клітин дорослим – зараз в Україні цього не роблять.

Читати далі

Олександр Турчинов: Опитування 25 жовтня – зловживання владою, небезпечне для життя та здоров’я громадян (відео)

Під час прес-конференції у Львові Олександр Турчинов наголосив, що ініціативи президента щодо проведення додаткового опитування в день голосування 25 жовтня є «зловживанням владою, спробою в порушення виборчого законодавства привернути увагу до правлячої партії, намаганням протягнути капітулянтські ініціативи, створивши додатковий політичний конфлікт, а також наражають на небезпеку життя та здоров’я громадян, які прийдуть на дільниці в день голосування».

Читати далі

Петро Порошенко повертається до роботи (фото, відео)

Cьогодні Петро Порошенко отримав негативний результат тесту. «Дякую всім медикам нашої країни, які роблять і можливе, і неможливе, як професіонали і просто відважні жінки й чоловіки. Це – подвиг. Ви справжні захисники України. Вітаю вас із цим прийдешнім святом. Дякую усім прихильникам за підтримку – то були найкращі ліки. Зичу усім здоров’я. А щоб це побажання справдилося, треба поставити правильний діагноз непрофесійним діям чи злочинній бездіяльності влади, як центральної, так і місцевої. Зрозуміти, як кожному з нас убезпечитися від пошесті… Коли Президент та Уряд такі безпорадні, такі немічні, такі безвідповідальні. Переможемо і ковід-19, і зе-19. І коронавірус, і вірус дилетантства та непрофесійності», – наголосив у своєму відеозверненні Петро Порошенко.

Читати далі

Чому палають ватники?

Зранку половина стрічки тягає розслідування «Наших грошей», з якого випливає, що передвиборчу кампанію Шарія фінансує БРСМ-нафта. Виявляється, шарік і його банда – настільки ідіоти і дикі люди, що всю фінансову переписку з номерами рахунків, карт і персональними даними вели в загальному партійному чаті в телеграмі, навіть не в секретному. І, напевно, знайшовся якийсь обіженка, якому чи не додали грошей, чи якимось іншим способом образили, і він взяв і злив доступ до чату журналістам. В результаті партійна фінансова переписка тривалістю майже в рік стала доступною широкому загалу. Судячи з того, що Шарію і Дубінському відучора сильно бомбить, то все злите є правдою.

Читати далі

Зе-опитування – антидержавна маніпуляція, або Які до нього ще можуть бути питання?!

Президент України сьогодні оголосив, що 25 жовтня буде проведено «опитування» громадян, разом із місцевими виборами. Ані питання, ані навіть їх направлення не відомі наразі. Плани Єрмака – це щось. Опитування. Від Президента. Під час виборів. Які місцеві та про місцеву владу. Але опитування, тому не референдум. Але під час виборів. Вова, не вір їм. Вони тобі кажуть, що «все піар, крім некрологу». Неправда! Некролог – теж піар. Ти навіть не уявляєш, як ми тебе класно розпіаримо у самому кінці.

Читати далі

Вирок маренням 73% виборців

Кремль спершу брутально вбив тисячі українців, а потім через власні війська інформаційно-психологічних операцій ретельно зафільмував мертвих і закинув в наше інформаційне поле. Саме цей удар в голову породив всю цю єрєсь про “домовитися по-сєрєдінє” і “я мірний чєловєк, протів войни і партії войни”. Потім мільярдні бюджети на оббріхування української влади. Але вся ця величезна робота не може піти у землю. Кумулятивний ефект спрацював і досяг мети: українське населення налякали, довели до відчаю, а потім підсунули вихід із ситуації. Ним і став Вова. Вова – це людина бандитів, яку бандити нав’язали власнику бізнесу після акту рекету.

Читати далі