Офіс президента намагається встановити зелену диктатуру

Президент ламає КС через коліно. А якщо можна ламати КС, подумайте, що можна робити з райсудом села Задрипанськ? Офіс президента намагається взяти під контроль дві гілки влади з трьох. Тобто встановити диктатуру. І це по-хорошому останній шанс ЗЕкоманди. Місцеві вибори чітко довели, зелені – фсьо. Далі буде тільки гірше. Що з цим робити? ВР мусить прийняти закони, що знешкоджують рішення КС, але в законний спосіб. А “лігво Вовка” ОАСК ліквідувати до бісової матері.

Читати далі

Європейські правничі інституції попереджають…

Дві авторитетні європейські організації: Венеціанська комісія та антикорупційна GRECO у безпрецедентно миттєвій спільній (!) реакції застерегли монобільшість ВР від ухвалення законопроекту Зеленського щодо КСУ. Отже,Європа дає Україні чіткий сигнал: бити правове свавілля беззаконням – лише погіршувати ставлення до України, і без того зіпсуте рішенням Конституційного Суду. Наслідки можуть бути катастрофічними, якщо не почати шукати прийнятні виходи з кризи, а не те, що зараз. Бо наразі планується спалити хату, щоб вигнати тарганів.

Читати далі

Порох – главная угроза квартально-олигархической власти

Читали высер Арахамии в авторской колонке на УП? Ложь и манипуляции. В нескольких маленьких абзацах этого опуса фамилия Порошенко упомянута 14 раз. А фамилия Зеленского, который уже полтора года президент, – всего два. Как сказал один умный человек, разница между Порошенко и Зеленским в том, что при Порошенко хреново жилось России, а при Зеленском – Украине и… самому Зеленскому. И чем чаще всякие хламидии будут всуе поминать Порошенко, знайте, тем больше они его боятся.

Читати далі

Він вже підіймається сходами до власної гільйотини

Зеленський обрав стиль фаворитизму, коли повністю передав управління країною спершу одному, а потім іншому улюбленцю. Його залученість в процеси обмежується мікроменеджментом подій, які мають вторинне значення. На жаль, пріоритети визначити вчасно він не зміг, а тепер йому цього вже ніхто не дасть зробити. При такому добровільному самоусуненні від керівництва державою на перших етапах головної болі суттєво менше. Але потім, за короткий період часу, неодмінно настає криза. Глибини якої він оцінити не спроможний, бо не був залучений з самого початку.

Читати далі

Історія з КСУ – класична кремлівська «многоходовочка»

Кремль руками ОПЗЖ та Портнова ініціював скандальне рішення КСУ. Іншою рукою, рукою Зєрмака, подається до ВР абсолютно неконституційний законопроект, яким порушується Конституція України. Заради «благіх» намірів, ну звичайно ж. І тепер той же Портнов відкрито закликає до ревізії Конституції України. Ситуацію можна виправити законним, конституційним шляхом. Законність не можна встановити, порушуючи Закон та Конституцію. Це шлях до руїни.

Читати далі

Булинг

Нет никакой “слабой” и “несостоявшейся” Украины. У нас всего лишь ВМЕШАТЕЛЬСТВО и раскачка нас другим государством. Медведчук – это не беда украинского народа, который “вот такой”. Медведчук – это ВМЕШАТЕЛЬСТВО другого государства. Коломойский – это его, чужого государства, ситуативный союзник. Зеленский – это инструмент. Но это не плоть от плоти украинская проблема – это ВМЕШАТЕЛЬСТВО другого государства. Вмешайтесь и раскачайте ЛЮБОЕ государство в мире, пропитайте его своими кадрами, вырастите в нем свои же ростки, выморите голодом народ и заселите своим, и вы получите то же самое, что в Украине. Мы – нормальные.

Читати далі

Так що там з виборами, га?

Чи доклався зеля до КС-івських підступів та викрутнів, але що використав ситуацію по повній, пустив всіх затято ковбаситися довкола проблеми Конституційного суду, то факт. І замість піднесення по результатах виборів відчуваємо оскому, демотивацію і безнадійність. Давайте не дозволяти зелі це з нами робити.

Читати далі

Ніяких компромісів!

Показова історія по Мінським угодам, санкціям і Іловайську. Коли я кажу, що це перемога України, бо ми зуміли використати напад РФ і почати підривати нашого ворога не тактично, а в історичному масштабі, в коменти завжди приходить якийсь незгодний з цією думкою і приводить аргумент, що в Мінських домовленостях є невигідні пункти, які ми теж маємо виконувати. Це настільки показовий комент, що в ньому просто вся наївність українців. Ні на який компроміс ми не зобов’язані йти.

Читати далі