Про викриття лещенка

Сьогоднішнє викриття лещенка – це не тільки викриття лещенка, бо лещенко – це всьго лише індикатор.

1) Сьогоднішнє викриття лещенка – це викриття “принципів” роботи так званих “антикорупціонерів”, тобто безпринципності та продажу совісті і України за бабло. Вони не тільки несуть в маси брехню і виконують відверті замовлення олігархів, тут важливо також інше:

Давайте повернемося на рік назад. Згадайте атаки лещенка на Яценюка через Мартиненка? Що зробив Мартиненко, на якого лещенко мав 146% компромат і який вже майже рік мав сидіти в швейцарській тюрмі? – Правильно, Мартиненко склав свій мандат і вирішив захищатись без нього. Признаюсь чесно, в мене не було особливих симпатій до Мартиненка, але це ВЧИНОК, вчинок як самого Мартиненка, так і Народного Фронту.

Давайте повернемося на півроку назад. Згадайте як Абромавічус звинуватив Кононенка в корупції? Що зробили БПП, ПП і сам Кононенко? Передали розслідування в НАБУ, відсторонили Кононенка від керівництва фракцією і поновили на посаді тільки після того, як Абромавічус сам признався, що збрехав.

А що ми бачимо зараз? – Де “антикорупціонери”? Де боротьба з корупцією? В кращому випадку понабирали лайна в рот і мовчать, а в гіршому випадку намагаються придумати версію відмазки цієї мерзоти.

Ось вам і вся “боротьба з корупцією” від усієї цієї антикорупційної мерзоти. Все. Більше нічого говорити не треба. Зайве… Бо вони навіть не здатні рівнятись зі “старими”.

І не можу не згадати, як ця “антикорупційна” мерзота місяць тому кричала про те, щоб позбавити Україну безвізового режиму і кредиту МВФ через “корупцію Порошенка”.

2) Сьогоднішнє викриття лещенка – це наглядна демонстрація абсолютної некомпетентності і заангажованості послів G-7 і ЄС, які були основним прикриттям цієї антикорупційної істерії.

Що дала вашим країнам ця антикорупційна істерія в Україні? – Абсолютно нічого.

Що змінила ця антикорупційна істерія в самій Україні? – Ця деструктивна і антидержавна істерія привела до дискредитації системи влади в Україні (не когось персонально, а системи влади в цілому) і унеможливила будь-яку конструктивну критику і будь-які реальні антикорупційні розслідування в цій какофонії фейків і байок.

3) Сьогоднішнє викриття лещенка – це камінь у ваш город, Петро Олексійович. Бо лещенко – депутат від БПП і ви його запросили в свою партію. Тепер пожинайте результати своїх же помилок і своєї же легковажності. І, на жаль, ви продовжуєте робити такі ж помилки і зараз. Хоча менше…

4) І останнє. Сьогоднішнє викриття лещенка – це докір всім нам. Суспільству. Бо саме ми зробили з цього нікчемного клоуна “героя”. Бо саме ми підміняли наше небажання щось робити цими “антикорупційними” байками і тим, що хтось там краде. І я би дуже хотів вірити в те, що сьогодні багато хто усвідомить, що не можна підміняти реальність і своє небажання будь-що змінювати для своєї країни, якимись вигадками ублюдків, які залюбки готові зруйнувати нашу країну заради бабла чи своїх амбіцій.

Автор