Фінальний етап змагань на визначення «Кращого відділення у Національній гвардії України у 2017 році»

Найбільш підготовлені, спритні та сильні командири відділень готують бійців військової частини 3029 Національної гвардії України до участі у фінальному етапі змагань на визначення «Кращого відділення (оперативного призначення) у Національній гвардії України у 2017 році».

Змагання відбуваються серед відділень на бронетранспортерах та бойових машинах з метою обміну професійним, бойовим досвідом між відділеннями у військових частинах оперативного призначення з його подальшим впровадженням у систему підготовки цих категорій військових підрозділів. Бійці 9-го полку оперативного призначення вибороли перші місця у першому етапі змагань, який відбувся у червні та невдовзі змагатимуться у фіналі за звання кращих серед кращих.

У фіналі майстри військової справи продемонструють свій професіоналізм з бойової стрільби в обороні. У завдання етапу входять дії з десантування під час руху на бронетранспортері або броньованій машині, розгортання відділення у бойовий порядок, зайняття вогневої позиції та практична стрільба.

– Наші хлопці вміло маневрували вогнем, надійно здійснювали вогневе ураження противника всіма засобами. Уміло здійснювалась розвідка та інші види бойового забезпечення, особовий склад показав високу польову виучку та майстерність. Розраховуємо на перемогу, – відмітив командир відділення інструкторів 1-го батальйону оперативного призначення молодший лейтенант Сергій Салахутдінов.

редактор Олег Соловйов

Джерело

 

Автор