Санкції на часі. 11.07.2024

Угорщину можуть позбавити головування в ЄС через візит Орбана до путіна. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 11.07.2024.

Читати далі

Черговий тиждень, черговий вантаж на фронт (фото, відео)

«Наші воїни продовжують влаштовувати росіянам пекло в українських степах. Маємо тримати міцно Схід, так само як і Південь. Два напрямки – за два дні, бо є куди поспішати», – Петро Порошенко.

Читати далі

Гуманітаристика у війні за сенси і території

За підрахунками експертів, фейки та дезінформація, що чергувалися з погрозами, зросли на тисячі відсотків під час пандемії та напередодні повномасштабного вторгнення. Ми мусимо адекватно і вчасно реагувати на ці виклики.

Читати далі

Про «історичність», «мужність» і «незворотні мости» Саміту НАТО

Без запрошення України до початку перемовин про членство в Альянсі цей потенційно “історичний саміт” історичним стати не міг. І, на превеликий жаль, не став.

Читати далі

Чи варта свічок гра з Temu?

Якщо хтось вже встановив Temu, видаліть його негайно. Якщо вас не лякає геополітичний партнер країни-терориста, подумайте про безпеку своїх персональних даних і банальне шахрайство.

Читати далі

Утопічний «союз республік росії»

Для майбутнього доволі шкідливі плани «як світові зберегти росію». Радше, зусилля мають бути спрямовані на те, як цей простір зробити безпечним для людства.

Читати далі

Загрози Україні з боку Білорусі та «новий» китайський фактор

Крім брязкання зброєю та демонстрації ядерної палиці в РБ почалися спільні з Китаєм навчання “Атакуючий сокіл”. Від цієї новини багато хто запанікував “лукашенко готується до війни!”. Але чи так це?

Читати далі

Росія не потребує приводів для ескалації

У рішенні Саміту НАТО мали б бути вказані конкретні часові рамки та чітка дорожня карта приєднання України. Нерішучість союзників лише додаватиме рішучості путіну у його агресії проти України та вільного світу.

Читати далі