Когда оккупантов выдавят с Харьковщины?

Фактически Харьковщина высасывает у РОВ 25 тысяч лишнего ресурса, который требуется регулярно обновлять и подпитывать, и сковывает его в этой локации.

Читати далі

Хто захищає московську церкву?

Прихильники рпц в Україні нервують. Нервуючи, здають себе з потрохами, – хоч, певне, їм здається, що вони виявляють виняткову хитрість.

Читати далі

Спеку відчуваєте? А уявіть все те саме в окопах…

Ми зібрали чергову партію прально-душових комплексів, і вони готуються до поїздки на Схід, але ще не сповна розрахувалися за причепи, на яких вони змонтовані. Не вистачає 214 674 гривні. Виручайте!

Читати далі

Санкції на часі. 01.07.2024

Угорщина збирає проросійську коаліцію з ультраправих партій у Європарламенті. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 01.07.2024.

Читати далі

Якою буде Франція після перемоги Ле Пен і що буде з допомогою Україні

Франція може стати першою великою країною ЄС, де уряд сформують ультраправі, скептично або ж негативно налаштовані щодо воєнної допомоги Україні. Станеться це чи ні – залежить від рішення французьких виборців на дострокових парламентських виборах, які пройдуть у два тури 30 червня і 7 липня.

Читати далі

Дивно, але досі багато залежить від нас

Липень. • Ситуація на фронті по-різному важка, без обвалів. • У політичному плані кілька важливих пунктів. До початку «мертвого сезону» у політиці – 3 тижні. • Що далі?

Читати далі

Наша відповідь російським КАБам

Досвід застосування цих боєприпасів свідчить, що їх ККД складає не менше 90%. Нещодавно російські мотострільці в районі Новомихайлівки змогли у цьому пересвідчитись особисто.

Читати далі

Єдина правда

Вони зруйнують твій будинок і виженуть тебе з дому, руйнуватимуть книгарні, церкви та бібліотеки. І ти зрозумієш, що все почалося спочатку. Тільки цього разу ти застав новий початок і можеш його усвідомити.

Читати далі

Стратегія, логіка і план

Машина війни кремля зупиниться тільки тоді, коли не зможе рухатись далі – з якихось непереборних для режиму причин. Тож шлях Перемоги – ці причини створити. Бо конкретне їх втілення виглядатиме як славнозвісний «чорний лебідь».

Читати далі