Ми обовʼязково все відновимо (фото)

Фонд Порошенка відновить знищене внаслідок російської атаки обладнання, встановлене Фондом в лікарні Охматдит за останні 10 років, та одне з відділень, побудоване зусиллями і коштом Фонду.

Читати далі

Санкції на часі. 10.07.2024

Існує загроза припинення імпорту в рф автомобілів та комплектуючих із Китаю через блокування платежів китайськими банками. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 10.07.2024.

Читати далі

Значний крок у відносинах України та Польщі

Під час візиту Президента Зеленського до Польщі між Україною та Польщею була підписана Угода “Про співробітництво у сфері безпеки”, яка заслуговує уваги та детальної оцінки.

Читати далі

Спека… На Сході та Півдні в тіні +35

Вороги почали за допомогою дронів цілеспрямовано підпалювати посадки! Потрібно терміново передати артилеристам 30 величезних вогнегасників. Дякуємо всім, хто допомагає ЗСУ!

Читати далі

Як окупантам вдалося провести комбіновану атаку 8 липня

Кожна пропущена ракета для ППО – це їх особиста трагедія. Замість того, щоб поливати лайном ППО, подякуйте за ті, що вони збили. Або промовчіть. Їм і так нелегко, і роботи ще немало. Будь ласка.

Читати далі

Ракетні удари. Росія б’є по дітях і промисловості

У понеділок удару ворог завдавав насамперед по промислових центрах України: Київ, Кривий Ріг, Дніпро. Били ракетами і по лікарнях, але головними цілями були саме заводи.

Читати далі

Новости из США. 9 июля 2024 года

• Начался саммит НАТО в Вашингтоне • Усиление противовоздушной обороны Украины • Страны НАТО увеличивают расходы на оборону • Кампания с целью заставить Байдена сняться с выборов начинает затихать

Читати далі