Санкції на часі. 13.07.2024

У Нідерландах оштрафували компанію за участь у будівництві Керченського мосту. Виплата склала майже €1,8 мільйона в межах позасудового врегулювання. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 13.07.2024.

Читати далі

Фейки тижня пропаганди рф

• Удар по “Охматдиту” • Удари по енергетиці України • Сирський може замінити Зеленського на посту президента • «Захід готує новий український уряд у вигнанні» • Маніпуляції навколо саміту НАТО

Читати далі

Нова порція погроз із Москви

Новина дня – загроза рф підірвати «Київську ГЕС та греблю Канівського водосховища». Це показник, у якій непростій ситуації Москва зараз і чому змушена так поспішати.

Читати далі

Похоронні хроніки московії 12.07.2024

8 вересня у рф єдиний день голосування. За всієї декоративності виборів до середини вересня мобілізацію не оголосять. Тобто чотири місяці росія воюватиме в тому ж режимі, що і зараз.

Читати далі

Для успіху треба змінитися

Щоб нас чули і сприймали нашу версію кращого майбутнього: таку версію треба мати й доносити одним голосом, використовуючи всі можливості, викорінювати те, що є розсадником “корупції” та звуженням демократії.

Читати далі

Чучхе в степах України

Носіїв ідеології чучхе ми ще довго не побачимо, хоча Кремль точно вживатиме заходів, аби залучити хоч когось як штурмову піхоту в українських степах.

Читати далі