Санкції на часі. 09.07.2024

ЄС зупиняє процес вступу Грузії до Євросоюзу та заморозив €30 мільйонів, виділених на зміцнення грузинської оборони. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 09.07.2024.

Читати далі

путін хоче перемир’я? Для України це пастка

Справжньою метою путіна є не перемир’я, а капітуляція України. Він вважає, що для цього необхідно шокувати світ жорстокістю. Українців, навпаки, шокують так звані багаточисельні «мирні ініціативи».

Читати далі

«Незворотне членство» та фактор Трампа. Чого Україні чекати від саміту НАТО

Головною темою зустрічі буде допомога Україні в її протистоянні агресії росії. Іноземні ЗМІ розмірковують про те, якими можуть бути результати саміту – і чи задовольнять вони Україну.

Читати далі

Світ не має права забути про цей злочин (відео наживо)

Сьогодні о 17-й годині за київським часом пройдуть ургентні дебати Радбезу ООН по атаці російської терористичної армії на Охматдит. Найцинічніше, що зараз в Радбезі головує країна-терорист росія.

Читати далі

Уроки Миргорода. Як уникнути ударів “Іскандерами” по українських аеродромах

У небі йде активна бойова робота, але попри значну кількість уражених Силами оборони України цілей, росіяни продовжують дотягуватися до аеродромів в оперативній глибині України.

Читати далі

До саміту НАТО у Вашингтоні / To NATO summit in Washington DC

Імперія зла має бути зупинена. Для цього не потрібно оголошувати їй війну. Для цього потрібно запросити Україну в НАТО і надати їй на період до вступу в НАТО, скільки б років не зайняв цей процес, реальні гарантії безпеки.

Читати далі

Ракетний терор України 8 липня 2024 року

Ми переходимо на той етап війни, коли загнаний у кут щур уже не приховує своєї спраги геноциду, щоб його боялися ще більше та йшли на поступки, слухали його ультиматуми.

Читати далі

Нам і світу потрібне кінцеве рішення російського питання

Ракетний удар по дитячій лікарні «Охматдит» є лише новим доказом того, що росія є терористичною державою. І це не випадковість, а продовження тактики залякування і нас, і світу.

Читати далі