Санкції на часі. 29.07.2024

Заступник міністра закордонних справ Польщі запропонував Угорщині вийти з ЄС і НАТО, щоб укласти союз із росією. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 29.07.2024.

Читати далі

У День ССО Порошенко передав рекордну партію допомоги сірим вовкам (фото, відео)

«Коли окупанти й терористи зазіхають на нашу свободу, сірі вовки виходять на полювання. Герої, чиїх імен та облич ворог не дізнається навіть перед самою смертю, «Ідуть на ви!», – наголосив Порошенко.

Читати далі

Мистецтво знецінення

Ухилянт міг би протистояти агресору, але зайнятий знеціненням тих, хто воює. Йому дуже хочеться почуватися на правильній стороні історії – і тому він атакує тих, хто нагадує йому, що це не так.

Читати далі

Два роки без Гліба Бабіча (фото)

За цей непевний часовий період близьким Гліба вдалося те головне, що тепер можливо — захистити його від забуття. Ми чесно не плачемо, але дякуємо за все. «Досить сумних пісень».

Читати далі

Команда Порошенка передала техніку військовим на Харківщині та Донеччині (фото, відео)

«Тут справжні патріоти, тут старі друзі, тут люди, які стали друзями вже на фронті. Тут справжні. А отже, ми теж будемо тут, допоки це буде потрібно», – наголосив Порошенко.

Читати далі

Жахливий сценарій кремля та його жертви – українські діти

За вкрай неповними даними, з лютого 2022 року загинуло вже 563 дитини. Ця страшна цифра може бути значно вищою, бо ми дуже приблизно знаємо про втрати в містах, які окупанти просто зрівняли з землею.

Читати далі

Кримський гамбіт, або Про півострів, що дрейфує до України

Крим буде повернуто до складу України. Але як це можливо? Це вже відбувається, якщо ви не помітили.

Читати далі