На російських комплексах ППО С-400 можна поставити хрест

Минулого тижня були злиті дані про комплекси С-400, які закуповуються в рф. Тепер про передану Індії систему ППО відомо все – від компонентів і кодів до постачання запчастин і навчання індійських офіцерів.

Читати далі

Команда Порошенка знову на Східному фронті (фото, відео)

«Наша команда не підлаштовується під графіки. Є запит – ще на вчора закуповуємо необхідне. Так само швидко доставляємо в зону бойових дій. Бо війна – це про час, якого обмаль», – Порошенко.

Читати далі

Термінове звернення нардепів «Євросолідарності» до влади (фото, відео, брифінг)

В умовах воєнного стану довгі парламентські канікули неприпустимі. Парламент має терміново розглянути питання оборони, бюджету та заборони московської церкви. «ЄС» пропонує додаткові джерела фінансування з держбюджету потреб оборони.

Читати далі

Україна отримала від союзників першу партію винищувачів F-16 – Bloomberg

З самого початку союзники планували передати Україні першу партію F-16 наприкінці липня, і таких термінів було дотримано. Кількість літаків залишається невідомою.

Читати далі

Санкції на часі. 31.07.2024

Китай розширює обмеження щодо експорту військових безпілотників після українського візиту. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 31.07.2024.

Читати далі

Українська імпровізація проти російської авіації

Тактично і оперативно, потрібно вирішувати з бомбардувальниками РФ, але стратегічно, “Петріоти” потрібні в тилу й для полювання, а не лише для ПРО проти балістики.

Читати далі

Справжній інтелект проти штучного, або Як намагалися розвести Ferrari

У наш час нових технологій для захисту своїх цифрових активів і цифрової особистості важливо здобувати та застосовувати певні знання й не вимикати критичне мислення та здоровий ґлузд.

Читати далі

Армійський менеджмент

У багатьох військових є одна проблема. Повна відсутність розуміння, як працює будь-яка організація. Вважайте, тотальне нерозуміння такого поняття як звичайний менеджмент.

Читати далі