Україна та Камала Гарріс

Відкритий лист Тімоті Снайдера. Що означає для України те, що Джо Байден відмовився від переобрання, а віце-президентка Камала Гарріс стала де-факто кандидаткою демократичної партії.

Читати далі

Санкції на часі. 30.07.2024

Єврокомісія вимагає роз’яснень в Угорщини щодо пом’якшення візових вимог для громадян рф і білорусі, що дозволить їм безперешкодно подорожувати більшою частиною ЄС. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 30.07.2024.

Читати далі

«Гетьман Іван Мазепа» і концепція нашого флоту

Україну чекає декілька років дуже важкої та кропіткої праці й багато витрат, щоб все це перетворилося на флот, здатний до операційної спроможності. Але іншого шляху в нас немає.

Читати далі

Щурячі перегони

У регіонах рф заманюють на війну шаленими виплатами, певне, охочих недостатньо. При цьому голова центробанку рф набіулліна каже, що резерви виробництва та кадрів практично вичерпані.

Читати далі

росія готується наростити угруповання окупаційних військ в Україні. Частина 3

У третій частині спробуємо зрозуміти, як збільшення чисельності російського стратегічного угрупування, що діє на теренах України, може вплинути на загальний (стратегічний) хід війни.

Читати далі

Новости из США. 29 июля 2024 года

• Трамп заявил, что избавит своих сторонников от необходимости голосовать, если вернется в Белый Дом • Кампания Камалы Харрис набирает обороты • Байден одобрил два новых пакета военной помощи Украине, предложил реформу Верховного Суда и поправку к Конституции об отсутствии иммунитета у президента в случае совершения им преступлений

Читати далі