Влада асфальтотерапевтів

Не забуваймо, що згідно з п’ятою статтею Конституції “… єдиним джерелом влади в Україні є народ”, і той самий “народ здійснює владу безпосередньо…” Тому, перш ніж описувати ефективність асфальтотерапії при лікуванні коронавірусної інфекції, слід згадати послідовність подій. А вона така: спочатку народ обирає владу асфальтотерапевтів, потім разом із нею робить усе, щоб епідемія перетворилася на катастрофу, потім кричить “врятуйте” і шукає винних. Тепер пізно пити”Боржомі” і розповідати про закатані в асфальт медичні прилади та витратні матеріали. Ми дійсно “зробили це разом”.

Читати далі

Брифінг Олександра Турчинова: підбиття підсумків місцевих виборів (відео)

«Європейська Солідарність» на місцевих виборах отримала один із найкращих результатів серед усіх інших політичних сил. Про це сказав керівник Центрального штабу партії Олександр Турчинов на брифінгу у п’ятницю. «Європейська Солідарність» отримала перше місце в п’яти регіонах нашої країни. Це місто Київ, Київська, Тернопільська, Львівська, Рівненська області. «Європейська Солідарність» – це єдина політична сила, яка отримала переконливий результат в усіх обласних центрах України. Правляча партія програла місцеві вибори. І навіть ті фальсифікації, які вони після голосування почали проводити в багатьох регіонах, не дали їм значно покращити свій результат. «Саме Європейська Солідарність сьогодні стає тією політичною силою, яка об’єднує всю Україну і готова захищати інтереси наших громадян у всіх регіонах нашої великої країни» , – резюмував він.

Читати далі

Нам є чому повчитися у американців

Ми не знаємо, коли закінчиться підрахунок голосів і яким він буде. Ми не знаємо, чи будуть перераховувати і судитися. Ми не знаємо, хто в результаті виграє. Але нам треба буде співпрацювати з тим, кого обере Америка. Іншого варіанту просто немає. Ну хіба що оголосити війну і здатися в полон.

Читати далі

Бюджет катастрофи

Вчора якось дуже буденно і без традиційного ажіотажу в залу ВРУ був внесений проект Закону про Державний бюджет України на 2021 рік. Переваги та реалістичність поданого проекту послідовно відстоювали всі причетні: від міністра фінансів до представника профільного комітету. Щоправда, всі більш-менш зрозумілі тези цього відстоювання можна звести лише до простого формулювання – “проект бюджету добрий, тому що він наш”! Проект бюджету – вкрай непрофесійний і безвідповідальний продукт “напруженої” роботи владної команди, яка вже другий рік все ще намагається виправдати власну недолугість “впливом Порошенка”.

Читати далі

Слуга Зеленского и кум Медведчука – депутат Андрей Холодов

Давайте сделаем Холодова знаменитым. Я очень хочу, чтобы все четко понимали, кто такой 22-й номер фракции Слуга народа. Что заместителем председателя Комитета Верховной Рады по вопросам финансов, налоговой и таможенной политики у нас работает кум Медведчука, который занимается тем, что “решает вопросики”, которые влетают нашему бюджету в огромные убытки, окружение которого “хочет кусок пирога” (а потом получает дело в НАБУ). Дорогие депутаты Слуги народа, прочитайте это, вам будет интересно. Может, вы даже и голосовали за правки Холодова 😛 . Шо, дяди? Стыдно?

Читати далі

Влада вирішила ще трошки нас потрусити

Законопроєкт №4184 пропонує запровадити 20-відсотковий податок на додану вартість для компаній, які незареєстровані в Україні, але надають електронні послуги на її території через мережу Інтернет. Підпадуть під дію законопроєкту Google, Facebook, Apple, Spotify, Netflix та майже усі месенджери. На жаль, розробником законопроєкту Гетманцевим не зазначено, що після впровадження аналогічного регулювання в РФ Google та Apple підняли вартість своїх послуг не пропорційно рівню ПДВ, а дещо більше його розміру. Тому для українців вартість електронних послуг від цих компаній значно зросте.

Читати далі

Тотальна помилка Зеленського

Зеленському – хана. Це вже не відвернути і не відмолити. Він уклав коаліцію з Юлією Тимошенко. Так, офіційно «Батьківщина» до «служок» не приєдналася. Натомість вона з ними проголосувала бюджет! Якби Зеленський займався політикою трошки довше ніж за пару місяців до президентських виборів, він точно знав би, що такого робити не можна ні за яких умов. Невже не зрозуміло, де Юлія Тимошенко, там пороблено! Але вже не виправиш.

Читати далі

Ми своїх не кидаємо!

Рефлексія гопників – зелена влада та її посіпаки з поліції активізувалися тягати по судах Сашка Погребиського. Слідство дотягнуло погано зшиту лажу до суду. І Сашко тепер йде в ньому не свідком – обвинуваченим. Йому інкримінують важку ч.2 статті 346 ККУ (насильницькі дії щодо державного діяча), за якою він запросто може отримати від 4 до 7 років. І дуже скоро ми будемо ходити ще й під його суд. І Сашку потрібні дуже хороші адвокати. І, швидше за все, надовго. Але нам потрібна допомога всіх наших прихильників і друзів. По краплі ми зберемо чергове море.

Читати далі

«Ми не дали знищити Конституцію, узурпувати владу, зруйнувавши Конституційний суд» – Петро Порошенко (відео)

Лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко закликав застосувати під час призначення нових суддів Конституційного Суду процедуру, яка була застосована під час конкурсу до Верховного Суду України. «Щоб комісія по Раді доброчесності за участю міжнародних радників взяла на себе функцію допомоги і президенту, і вищій суддівській владі, і Верховній Раді для того, щоб кожна кандидатура пройшла перевірку на доброчесність, відновивши довіру до України і до української Конституції в усьому світі», – наголосив Порошенко з трибуни Верховної Ради.

Читати далі

Зради і перемоги тижня. 30 жовтня – 5 листопада 2020 р.

Щоразу по п’ятницях (по можливості) – #зрадатижня_перемогатижня. Розглянемо події 30 жовтня – 5 листопада 2020 р. ЗРАДА Під Конституційним судом

Читати далі