Ми своїх не кидаємо!

Справа Громад

Рефлексія гопників – зелена влада та її посіпаки з поліції активізувалися тягати по судах Сашка Погребиського.

За дивним збігом обставин, моторності слідчим додало балотування ветерана війни і громадського активіста до київської міськради: в поспіху прислужитися Банковій Погребиському навіть виписали дві повістки в один день, а це є порушенням процесуальних норм КПК і практики цивілізованих правоохоронних систем. Але де цивілізованість, а де Зеленський і його в’язанка чортів в погонах?

Ми, звісна річ, відбиваємося. Адвокати захищають. От тільки якісний захист – це видатки.

«Справа Громад» знову просить Вас зібрати кошти на правовий захист Погребиського. Ми потребуємо 145 тисяч гривень.

Станом на 14:00 06.11.2020 р.:

Реквізити

Найменування отримувача: ГО СОЛIДАРНА СПРАВА ГРОМАД
IBAN рахунок: UA323052990000026009016206955
Код ЄДРПОУ/ІПН: 42992954
Назва банку: АТ КБ “ПРИВАТБАНК”
Призначення платежу: благодійна безповоротна допомога на користь ГО від ПІП, ТЕЛЕФОН!!!



Гліб Бабіч

А Сашка Погребиського вони все ж таки хочуть посадити за грати.
За той самий “зелений інцидент” з пофарбуванням депутата України Волошина, який заперечує суверенітет України. Хоча всі матеріали, відео та докази свідчать про те, що Олександр Погребиський перебував поруч, але не здійснював будь-яких дій, слідство дотягнуло погано зшиту лажу до суду. І Сашко тепер йде в ньому не свідком – обвинуваченим.

Оскільки, владі вже немає що втрачати зовсім, можна пускатися у всі тяжкі. Пан або пропав. І Погребиський – дуже зручний показовий приклад. Дуже важливий прецедент.
Той самий набір якостей, які влада відчуває максимально небезпечними для себе – ветеран, патріот, громадський активіст, який відстоює Україну без “рускага міра”. А тепер ще й депутат Київради від ЄС з тріумфальним результатом на виборах.

Йому інкримінують, не “хуліганку”. А важку ч.2 статті 346 ККУ (насильницькі дії щодо державного діяча), за якою він запросто може отримати від 4 до 7 років. Та ж стаття, що у Федини та Звіробій, тільки більш серйозний пункт.
І судячи з усього, боягузливі посіпаки найвпливовішого політика всесвіту збираються дотягнути фейкову справу до реального вироку.
І дуже скоро ми будемо ходити ще й під його суд. Точно так же, як ходили під суди по Федині та Звіробій, Ріффу (Антоненко) та Кузьменко. Раніше разом з Сашком. Тепер – до нього.

А потім, напевно, багато хто з нас теж матимуть “власні суди”. Тому що до цього йде. Тому що цього вони і добиваються. Тому що у них таке завдання.
Тому боротьба попереду не буде легкою. І Сашку потрібні дуже хороші адвокати. І, швидше за все, надовго.

Так, ГО Справа Громад своїх не кидає. І ми зробимо все, щоб цей прецедент не відбувся. Але нам потрібна допомога всіх наших прихильників і друзів. Тому що все, що у нас виходило, ми робили разом. І в цей раз зробимо.

Далі реквізити. Впевнений, що по краплі ми зберемо чергове море. І адвокати у Сашка будуть чудові та стільки, скільки буде потрібно по часу.
Всього ж то треба пожертвувати малим і необтяжливим, але кожному. Щоб не дати їм “відпрацювати схему” і перейти до кожного з нас.
Адже це варто того?

Відповідаю одразу на питання “де карта?”.
На жаль, карти не буде. ГО не може збирати гроші на адвоката на карту. Трохи часу у додатку, і платіж можна відправити за цими реквізитами.
Наприклад, у Приват24, покроково: Платежі > платіж за реквізитами > вводите рахунок > висвітлюються реквізити > пишете призначення і суму платежу. Все просто.

Доля впертих любить.

Найменування отримувача: ГО СОЛIДАРНА СПРАВА ГРОМАД
IBAN рахунок: UA323052990000026009016206955
Код ЄДРПОУ/ІПН: 42992954
Назва банку: АТ КБ “ПРИВАТБАНК”
Призначення платежу: благодійна безповоротна допомога на користь ГО від ПІП, ТЕЛЕФОН!!!

Прошу інформаційної підтримки. Зробіть поширення і поставте плюс в коментарях.
Нас має бути багато, як завжди. І у нас все вийде, як завжди.

Автор