Про НАБУ, ГПУ і політичних аферистів

Спостерігаю як весь спектр політичних клоунів, починаючи від шавок григоришина і афериста, що вкрав 2 квартири до афериста сімьйона насінченко кинулися захищати НАБУ від “наїзду” ГПУ.

Давайте спробуємо розібратися, що саме вони захищають:

1) ГПУ проводила обшуки в приміщенні НАБУ по рішенню суду. А отже, як орган, що відповідає за дотримання законності в країні, ЗМУШЕНИЙ був виконати рішення суду.

Якщо комусь не подобається таке рішення суду і такий суд, то було треба, сірожа, сімьйон, голосувати за судову реформу. Але ж ні…

2) Звернемося до поняття “корупція”. На відміну від багатьох “антикорупціонерів”, які не знають, що означає це поняття і думають, що корупція – це хабарництво, це поняття є набагато ширшим. Корупція включає в себе харабництво, лобіювання інтересів, вплив і втручання в діяльність чиновників і ще багато чого іншого.

А скажіть мені будь-ласка, а оці всі пости, свідоме вигородження можливих підозрюваних, втручання в діяльність НАБУ – це що, якщо не корупція?

Хоча про що я… після того, як ці ж клоуни складі пробували відмазати від відповідальності афериста, який вкрав в держави 2 квартири?

3) Я думаю, що НАБУ – правильний орган. Я вважаю, що рішення суду, яке стало основою дій ГПУ – мотивоване, але воно має бути виконане. Я вважаю, що НАБУ працює добре і буду його підтримувати.

Але люди добрі, кричучи про “наїзди ГПУ на НАБУ” і підтакуючи істерикам аферистів, створюючи “недоторкану організацію”, ви позбавляєте себе можливості контролю “недоторканої організації”, а це може привести до дуже нехороших наслідків.

4) Аферисти, які влаштували істерики в фейсбуках, захищають далеко не інтереси НАБУ. Вони захищають свої інтереси, своє право на недоторканість. Просто в усього цього спектру аферистів з’явилась чергова нагода “накинути” на ГПУ, в руках якої є ключики від їхньої тюремної камери.

Саме тому, ми вже 2 роки спостерігаємо за такими баталіями навколо ГПУ, в той час, коли “борці з корупцією” зовсім не цікавляться ситуацією в податковій, на митниці, де генерується (а ще більше проповзає крізь пальці) 90% доходів бюджету України. Їм не цікава реальна боротьба з корупцією, їх цікавить, щоб їх не посадили. І ось вам причина всіх цих істерик.

Підтримую НАБУ, але волати разом з аферистами, захищаючи їхню задницю від переслідування в тюремній камері, я не буду.

Автор