ВМС України долучились до навчання флоту Туреччини Doğu Akdeniz-2021 (фото)

Військово-Морські Сили Збройних Сил України долучились до багатонаціонального навчання ВМС Турецької Республіки “Догу Акденіз – 2021”.

Представник Військово-Морських Сил ЗС України взяв участь в багатонаціональному навчанні ВМС Турецької Республіки “Догу Акденіз – 2021” у якості військового спостерігача.

Захід проводився з метою набуття досвіду дій у міжнародному середовищі під час проведення багатонаціональних операцій, підвищення рівня взаємосумісністі підрозділів на тактичному рівні щодо ведення воєнних дій, а також відпрацювання питань співробітництва з урядовими та неурядовими організаціями під час проведення військово-морських операцій.

Участь у подібних міжнародних навчаннях дає можливість підвищити навички з планування, організації і проведення військово-морських операцій за стандартами НАТО та процедурами планування і координації матеріально-технічного забезпечення під час розгортання сил та ведення військово-морських операцій.

Отриманий досвід є необхідним на шляху впровадження стандартів та процедур НАТО у процес підготовки та застосування сил і засобів Військово-Морських Сил ЗС України.

Фото ©

Джерело

Автор