Зради і перемоги тижня. 16-22 вересня

Цього разу із затримкою – зрадатижня_перемогатижня.

Розглянемо події 16 – 22 вересня.

ЗРАДА

У Затоці на Одещині група молодиків спортивної статури у камуфляжі на чолі з депутатом Галиною Барановською, прибічницею ув’язнених селищного екс-голови Василя Зв’ягінцева та екс-секретаря, намагалася не допустити до виконання обов’язків переобраного у травні секретаря ради Наталію Вернигору.

У Рівному “підпілля” вандалів знищує пам’ятники Бандері та Шухевичу.

34 тисячі ув’язнених підлягають звільненню у 2016 році, згідно із законом “Про вдосконалення порядку зарахування судом попереднього ув’язнення в термін покарання”, більш відомим як “закон Савченко”.

Обсяги незаконного вирубування лісів за перше півріччя поточного року зросли на 36% у порівнянні з таким самим періодом торік.

Україна має найгірші в Європі показники щодо лікування туберкульозу.

ПЕРЕМОГА

Україна виконала 144 умови для отримання безвізового режиму з ЄС.

На Донеччині вже майже 60% україномовних шкіл.

Рада визнала новообрану Держдуму РФ нелегітимною і закликає світ вчинити так само. Після прийняття Верховною Радою заяви про визнання нелегітимними виборів до Держдуми РФ і її новообраного скликання через голосування в тимчасово окупованому Криму, будь-який прийнятий російським парламентом документ не буде визнаватися і сприйматися українською стороною.

Статус учасника бойових дій отримали понад 2 тисячі осіб із початку цього місяця.

Кабінет міністрів України затвердив порядок створення, ведення і доступу до відомостей Єдиної інформаційної бази даних про внутрішньо переміщених осіб.

Депутати Одеської міської ради проголосували за створення скверу Героїв Небесної Сотні.

Успішних вихідних! І до зустрічі на зраді/перемозі за тиждень.

author

Автор