Хороші новини. 7-9 квітня

Алла Комарова

З вами знову Радіо Тисячі Мазеп, і це гарні новини подовженого вікенду 7-9 квітня.

Міністра закордонних справ України вперше запросили на зустріч глав МЗС країн Великої сімки, яка відбудеться у квітні в Канаді. Росію з ганьбою та презирством вигнали, Україну починають обережно запрошувати. Але не забуваємо, що Європа втомилася, ага.

Машинобудівний холдинг Corum Group, що спеціалізується на виробництві гірничої техніки, за підсумками 2017 року збільшив консолідований прибуток на 44%.

Ірландський лоукост-авіаперевізник Ryanair запустить рейс з Києва до Берліна вже з вересня 2018 року, тоді як раніше планувалося почати польоти з України тільки в жовтні.

Wizz Air 5 квітня відновила польоти до Харкова після 4-річної перерви, виконавши перший рейс з Дортмунда.

Комбінат «Запоріжсталь» успішно пройшов ресертифікаційний аудит на відповідність гарячекатаного прокату вимогам міжнародного стандарту EN 10025-1 і будівельного Регламенту 305/2011, а також холоднокатаного рулонного і листового прокату вимогам міжнародного стандарту EN 10130.

Експорт товарів, вироблених промисловими підприємствами Одеси, в країни Євросоюзу у 2017 році виріс на 21,4% в порівнянні з 2016 роком.

І наостанок новина з області мімімімі – у Запоріжжі пройшов міський фестиваль шпаківень, учасники якого побудували для місцевих птахів десятки оригінальних будинків, і розвісили їх по міських парках.


Фото: Дмитрий Хапилин

Автор