Конвой на 37 мільйонів гривень вже на Східному фронті (фото, відео)

На Покровському напрямку витрати бойових пташок рахуються тисячами на день. «Тому ми теж не маємо права втомлюватися і зупинятися», – каже Порошенко.

Читати далі

Чи бувають вмотивовані вчителі за смішні гроші

В освіті багато розмов і яскравих презентацій, багато гасел, що «вчитель в центрі чогось там», але елементарно не визнається факт, що не може спец вчити дитину за такі гроші. Бо не може вижити.

Читати далі

Потрібна увага суспільства й медіа

Хвиля песимізму після ухвалення закону про рпц («він не працюватиме, нічого насправді не зміниться») очікувана і навіть трохи виправдана. Але разом із тим такий песимізм є шкідливим, бо створює негативні очікування.

Читати далі

Санкції на часі. 22.08.2024

Російська промисловість заявила про ризик масових банкрутств та зупинки діючих виробництв через відмову Китаю постачати сировину. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 22.08.2024.

Читати далі

Буде нам всім гусяче молоко

Єдина причина існування інтернету в Україні – відсутність в Україні Міністерства Інтернету. Але нарешті ми додумались і до цього. Правда, буде не міністерство, а департамент у податковій.

Читати далі

путін мобілізує москву

Дії російського керівництва дають підстави припустити, що у москви справді дуже кепсько з людським ресурсом. Якщо все залишиться, як є, то для нас це шанс. Але. росія може почати мобілізацію. Проте…

Читати далі

Моя особиста українізація

Якщо ви є носієм нашої державної мови, то і ведіть себе відповідно. Становіться еталоном українця. Відповідайте на виклики цього часу. А лагідна українізація вирує, і це круто.

Читати далі

Ракетний терор України обернувся проти росії

Аналіз ракетних ударів росії по території України за весь час повномасштабної війни з лютого 2022 року.

Читати далі

Похоронні хроніки московії 22.08.2024

Розрив у втратах між регіонами продовжує наростати. Москва та Кавказ воюють переважно у тіктоці. Вмирають інші. Усереднена тривалість життя найманця у росармії – до двох місяців.

Читати далі