Санкції на часі. 09.08.2024

Об’єднані Арабські Емірати заборонили захід до своїх портів для “тіньового флоту” росії. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 09.08.2024.

Читати далі

«Прастиє нєвінниє люді» (відео)

Тема «прастих людєй, каториє очінь страдают» – це те, що на Заході, на жаль, заходить, і те, на чому ламаються часто навіть, здавалося б, притомні іноземці. Показуйте таким це відео.

Читати далі

Шо нам дєлать, або От їм і Юр’єв дєнь

У мене нема відповіді на питання, щО робити людям, які вміють жити тільки “під паханом” і не уявляють, як буває інакше. І ні в кого нема відповіді на це питання – куди йти і що робити вчорашнім рабам.

Читати далі

путин вдруг оказался в полном одиночестве

Собственно о Курске какое-то время писать смысла нет, всё увидим. Гораздо интереснее наблюдать за событиями, которым Курск задаёт контекст. Все это видят и реагируют.

Читати далі

Робоча поїздка команди Порошенка на Закарпаття (фото, відео)

Команда Порошенка зустрілася з волонтерами ГО «Рух підтримки закарпатських військових» і волонтерами партнерських ініціатив і вшанувала пам’ять Героїв на Пагорбі Слави.

Читати далі

Звіт Благодійного фонду Порошенка по допомозі ЗСУ (інфографіка)

“На жаль, донати українців падають, багато фондів скаржаться на це, але не наш. Бо Фонд Порошенка фінансується виключно за рахунок нашої родини, а ми зі Збройними Силами будемо не до кінця, а до нашої Перемоги!”

Читати далі

Новости из США. 8 августа 2024 года

• Новости предвыборной кампании • Судебные хроники Трампа • Реакция США на операцию ВСУ в Курской области • Заявление Блинкена в связи с годовщиной вторжения РФ в Грузию • США, Австралия и Великобритания подписали соглашение о вооружении австралийского флота атомными подводными лодками

Читати далі