Санкції на часі. 27.08.2024

IBM China заявила про звільнення понад 1000 співробітників на тлі напружених відносин між владою КНР і США. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 27.08.2024.

Читати далі

Україна каже про стягування білоруської армії до кордону і погрожує ударом. Що це значить

Зараз в більшості своїй Лукашенко “воює словом”. Але, попри це, північний напрямок потребує уваги, тому що Росія може використовувати цей напрямок, як було в лютому 2022 року.

Читати далі

Путінська легенда. Абсурдна основа жахливої війни

Путінське уявлення про росію ґрунтується на дуже знайомій казці: ми були тут першими. Ці історії, як правило, є суцільною брехнею, починаючи від «ми» і «були» та закінчуючи «тут» і «першими».

Читати далі

руськиймір на захисті Павла Дурова

Неймовірна лавина лайна хлинула із z-пабліків на захист Пашеньки їхнього Дурова після арешту того у Франції. Виявляється, секретні чати були основним засобом комунікацій у мокшанській армії.

Читати далі

Нова версія законопроєкту про підвищення податків

Збільшення ставки військового збору з 1,5% до 5% передбачено навіть не до припинення чи скасування воєнного стану, а до завершення реформи ЗСУ, тобто назавжди.

Читати далі

Наймасованіший ракетний удар за весь час війни

Цілями удару різними засобами ураження була енергетична інфраструктура та інші цивільні об’єкти. Найближчими днями РОВ можуть провести дорозвідувальні удари обмеженим боєкомплектом.

Читати далі

Уряд і парламент мають сфокусуватися на подоланні енергокризи (брифінг, відео)

«Євросолідарність» вкотре вимагає від влади запровадити антикризовий енергетичний план і вносить свої пропозиції щодо вирішення частини цих питань.

Читати далі