Демілітаризація Курської народної республіки

Кремлю давно пора зрозуміти, що будь-яку гру можна грати вдвох. Починаючи війну на території іншої держави, ніколи не можна бути впевненим у тому, що пожежа війни не перекинеться на твою територію.

Читати далі

Курський плацдарм ЗСУ. Що це і для чого

російські джерела запевняють, що ЗСУ вдалося не тільки прорвати російський кордон, але за неповних два дні створити плацдарм на території противника.

Читати далі

Як Зеленському дати задню

Схоже, всі сили чинної влади зараз зосереджені на одному, – як пояснити посполитим, чому НЕ ТРЕБА забороняти філію російської православної церкви в Україні, відому як УПЦ МП.

Читати далі

Порошенко застеріг Захід від ілюзій

«Досить страху і напівзаходів. Час для примушення росії до миру, а не умиротворення. Час для справжнього трансатлантичного лідерства, яке запамʼятає історія і людство з вдячністю. Час перемагати», – Порошенко в статті для Le Figaro.

Читати далі

Санкції на часі. 07.08.2024

російська Академія наук спрогнозувала кінець енергетичної наддержави. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 07.08.2024.

Читати далі

Вісті з фронтів. 07.08.2024

У зв’язку з подіями на Суджанському (Курському) напрямку варто звернути увагу на склад сил і засобів противника, які він має (або може мати протягом найближчого часу) розгорнутими на цьому напрямку.

Читати далі

Новости из США. 6 августа 2024 года

• Тим Волц – кандидат в вице-президенты от демократической партии • Результаты опросов в свинг-штатах • Об обмене американских заложников на российских преступников • США предоставили Украине прямую бюджетную помощь на $3,9 млрд

Читати далі