Санкції на часі. 01.08.2024

росіянам слід готуватися до зникнення постачання імпортної техніки та одягу. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 01.08.2024.

Читати далі

У Туреччині спустили на воду другий український корвет «Гетьман Іван Виговський»

За словами представників ВМСУ, всі роботи з будівництва судна здійснюються за укладеним в угоді графіком. Через початок російського вторгнення у лютому 2022 року весь корабель буде побудований в Туреччині.

Читати далі

Фонд Порошенка пропонує відновити пошкоджені корпуси ОХМАТДИТ

Фонд Порошенка готовий виділити відповідну суму на ремонтні роботи в хірургічному відділені 11 корпусу чи Центрі кардіології та розпочати роботи негайно, без будь-якої бюрократичної тяганини.

Читати далі

В Ірані ліквідований лідер ХАМАС

Ісмаїл Ганія був ключовою фігурою в переговорах ХАМАС про припинення вогню з Ізраїлем, які зайшли в глухий кут, і його вбивство робить перспективи угоди ще більш неясними.

Читати далі

Втрати російських окупантів в Україні за липень 2024 року

Російські окупаційні війська в липні 2024 року зазнали серйозних втрат як в особовому складі, так і в техніці, встановивши дуже високі й навіть рекордні значення у низці категорій.

Читати далі

Вісті з фронтів. 01.08.2024 (відео)

Передові підрозділи угрупування військ противника (УВ) “Центр” продовжують просування на Покровському та Торецькому напрямках.

Читати далі

Машина в сім’ї – це питання безпеки

Пане Сергію Марченко, вибачте, якщо що, за мій тон. Просто набридло слухати речі, відірвані від реальності. У мене немає простих відповідей на складні питання, але ж і я не міністр фінансів.

Читати далі