росія вже ніколи не зупинить війну

Поки рф воює – вона біжить. Як тільки вона буде змушена різко зупинити війну – вона впаде. Тому ніякого мирного договору, про який тут люди мають дурість мріяти, не буде.

Читати далі

Нардепів після канікул чекає «складне» рішення по податках

НБУ заявляє, що альтернативою збільшення надходжень до держбюджету буде емісія, тобто доведеться врубити друкарський верстат. Перспективи емісії НБУ малює жахливими.

Читати далі

Интересные новости из беларуси

Военные склады и арсеналы беларуси истощены? Лукашенко передает россии военную технику из действующих подразделений армии беларуси.

Читати далі

Зранку – реформи, ввечері – гроші

Міністр фінансів України Сергій Марченко закликав Штати прискорити виділення $50 млрд, бо грошей вже бракує на зарплатні військовим. Американці у відповідь цього разу незвично огризнулися.

Читати далі

Наступ Сил оборони в Курській області. Що відбувається і які сценарії розвитку подій

Декілька діб тому розпочалася наступальна операція Сил оборони на території Курської області росії. Можна припустити, що штаби сіли планувати її принаймні місяць тому. Що може зробити противник?

Читати далі

Вісті з фронтів. 13.08.2024

• Чи наважиться російське командування “щось зняти” з Торецького та Покровського напрямків, аби розв’язати курський кризис? • путін спрямував на Курщину свого кореша з надзвичайними повноваженнями.

Читати далі