Як оббрехати гарний законопроєкт?

Треба взяти одну його статтю і заголосити “Зрада!”. Мовляв, закон має намір дозволити виїзд за кордон депутатам, чиновникам, суддям, прокурорам. А в законопроєкті основне – мотивація військовослужбовців.

Читати далі

Приватне підприємство окупувало телеканал «Рада»

Чи не забагато скандалів за останні дні, й з кожного стирчать руки близьких до влади людей. Скандал навколо ОХМАТДИТу, Військового меморіалу, телеканалу Рада. Як там руки? У всіх цілі? Бо обіцяли ж відрубувати.

Читати далі

Що робить зараз опозиція для захисту України? (фото)

«Ми зобовʼязані робити, що можемо, аби допомагати нашим військовим і постачати все те, що не забезпечила влада. Не зупиняємося ні на день», – підкреслює Порошенко.

Читати далі

Україну накрив наймасштабніший геополітичний провал!

Глава путчистів Малі оголосив про розрив дипломатичних відносин Малі з Україною “через підтримку Києвом міжнародного тероризму”. Як далі жити?! Жах…

Читати далі

Санкції на часі. 05.08.2024

67 євродепутатів поставили під питання членство Угорщини в Шенгенській зоні після рішення Будапешта про пом’якшення візового режиму для громадян рф та білорусі. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 05.08.2024.

Читати далі

Задля базового комфорту наших захисників

Замість вантажівок і шкільних Богданів – не нові, не люксові, але чудові автобуси з нормальним салоном і багажним відділенням, із кондиціонером і обігрівачем. Допоможемо армії разом!

Читати далі

Погромы в Великобритании с «рыжими ушами»

The Telegraph провело расследование, с чего началась волна насилия в Великобритании, и пришло к заключению, что спусковой крючок нажали информационные ресурсы, имеющие прямую связь с россией.

Читати далі

Вісті з фронтів. 05.08.2024 (відео)

Поточна ситуація, сили, засоби та перспективи противника на Селідовському та Курахівському напрямках.

Читати далі