Как я стал патриотом

Вчера общался по телефону со своей бывшей любимой девушкой (к счастью, мы остались с ней лучшими друзьями), и она вдруг задала мне неожиданный вопрос: А когда ты стал таким ярым патриотом? И я всерьёз задумался: а действительно, когда? И почему? Как это произошло? Что послужило триггером? И, признаюсь, ответ я для себя нашёл совершенно непатриотичный и меркантильный, да.

Читати далі

Навіть якщо ви є прихильником ЄС, ви мали б радіти існуванню Д7

Я є одним з п’яти лідерів партії, яку водночас звинувачують у тому, що вона занадто лояльна до п’ятого президента України (аж до того, що фінансується та потайки контролюється ним), і в тому, що вона є троянським конем, який покликаний знищити увесь той союз проукраїнських сил, в який п’ятий президент входить, а також його власну політичну силу – Європейську Солідарність. Тож давайте я дещо поясню. Про наше відношення (саме відношення, не ставлення) до Європейської Солідарності і до інших партій. В минулому і в теперішньому.

Читати далі

Корупціонери майбутнього будуть називати себе антикорупціонерами

В справі Роттердам+ є нова рум’яна експертиза. Найекспертніша з усіх попередніх експертиз, з СБУ включно. Шабунінським експертом, що зробив нову експертизу вже після того, як справа була закрита, є приватний малий підприємець. Ну майже те саме, що і ФОП. У якого з великих клієнтів був тільки… Нікопольський завод феросплавів, що належить самі знаєте кому. Плюс паралельно ЦПК і Нікопольский завод подають спільну скаргу на закриття цієї справи. І контрольний: адвокат у заводу і у Шабунінської контори один і той самий.

Читати далі

Бігус і сутенер

Виявилось, автором відомої мульки про повій на Майдані-2014 був особисто Дубінський. І це далеко не межа. За ним водиться ще сотня різних подвигів, які, зауважимо, дуже непогано оплачуються. Те, як клепати журналістські фейки, Бігус може розповісти детально. Він сам по таких фейках – профі. Дубінський вже пообіцяв “атвєтачку”. Запасайтеся попкорном. Черговий сексуальний спаринг школи Жаби та Гадюки триває.

Читати далі

Пане Зеленський, скоро лікуватися всі прийдуть до Вас

Все! Коронавірусний фонд вичерпаний. За кошти фонду не куплено жодного апарату ШВЛ, а вся нова та відремонтована апаратура в лікарнях придбана за кошти приватних меценатів, в тому числі Петра Порошенка. Про це повідомляє Рахункова палата. В Україні буде до 9 тисяч нових випадків COVID-19 щодня. Про це повідомляє ВООЗ. Так що тепер збирається робити наша “горе влада”, яка літо прогуляла, гроші фонду витратила (вкрала) на що завгодно окрім боротьби з коронавірусом та попередженням його розповсюдження⁉️ Лікарні переповнені вже зараз, а коли кількість захворювань виросте удвічі – підемо до Вас у Конча-Заспу лікуватися дотиком президентської руки, як у часи Середньовіччя?

Читати далі

«Європейська Солідарність»: Країна посувається до катастрофи (брифінг, відео)

«Європейська Солідарність» вимагає терміново зібрати засідання Верховної Ради та заслухати звіт про використання коштів з коронавірусного фонду, а також розпочати кримінальні провадження щодо розкрадання цього фонду. Про це заявив співголова фракції Артур Герасимов на брифінгу. Лікарі з регіонів України, які взяли участь у брифінгу, підтвердили катастрофічну ситуацію з розвитком пандемії.

Читати далі

Якось воно буде…

Фактично всі галузі знаходяться у незадовільному фінансовому стані, про це свідчить й оцінка своєї діяльності підприємств. Так за результатами опитування НБУ, промислові, будівельні підприємства, а також підприємства у сфері послуг доволі песимістично оцінюють свою діяльність. Більш того, вони продовжують очікувати скорочення обсягу нових замовлень та загальної чисельності працівників. Оптимістично налаштовані лише підприємства торгівлі. Водночас всі підприємства очікують збільшення вартості на послуги їх постачальників, як наслідок – збільшення вартості власної продукції. Тому очікуємо чергове збільшення цін на продукти та інші товари та послуги.

Читати далі

Марина Порошенко: Влада втратила контроль над епідемією коронавірусу (відео)

П’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко проходить лікування в одній з київських лікарень. Про це повідомила Марина Порошенко. Вона подякувала всім за підтримку і зауважила, що медики у ситуації пандемії опинились без державного захисту. Вона наголосила, що за півроку з початку пандемії влада жодних висновків не зробила. «І маємо результат: лікарі вже на межі виснаження, хоч роблять все можливе. В лікарнях не вистачає ліжок для хворих на коронавірус, кисневих концентраторів, реанімаційного обладнання. А зі спеціального фонду АнтиКовід не закуплено навіть жодного апарату ШВЛ», – констатує Марина Порошенко. 

Читати далі

Піар на кістках (відео)

Сьогодні ми спостерігаємо, як обласний очільник з числа представників правлячої партії дозволяє собі безвідповідальні заяви і “танці на кістках” лише з однією метою – потрапити до кадру поруч із президентом або привернути додаткову увагу до своєї персони, а завтра, можливо, будемо здивовані черговими “зашкварами” серед представників провладної команди на місцевих виборах. Сумні та гнівні враження від того, що трапилося. Ще важче від думки про те, що для когось катастрофа військового літака – лише інформаційний привід.

Читати далі