Ми вже живемо в мороці

Історичні часи можуть бути світлі й темні. На наших очах українську армію принижують відступом. Це тотальна демотивація особового складу. Люди, яких під загрозою кар за невиконання наказу, відводять в поле… залишають землю, де гинули їх побратими. По суті, десятки, якщо не сотні життів, що були віддані за важливі висоти і населені пункти, були дарма. Землю.. Віддають… Окупантові… Це прикривають “мизамирською” риторикою, але суть незмінна.

Читати далі

О проститутках в парламенте, или Любимая девочка Бени

Любимая девочка Бени — Герус, вышел на международный уровень. Молдавские СМИ взрываются новостью о том, что Россия договорилась с Украиной о поставках электроэнергии в Приднестровье (привет, девочка Герус). Нет газа? Нате вам электроэнергию, у нас новая подконтрольная и покладистая власть в Украине, она подсобит. Уже подсобила, дала в руки повод для шантажа и давления, как раз перед переговорами по транзиту, позволив Кремлю и Газпрому разговаривать с позиции силы.

Читати далі

Цена формулы Зеленского

Мы ДОБРОВОЛЬНО… с понурой, сука, головой, демонстрируя номера автоматов для учёта, оставим тридцать УКРАИНСКИХ населённых пунктов. Метры… километры земли, пропитанные кровью украинцев. ТЫСЯЧИ матерей никогда больше не увидят своих сыновей!!! За что они погибли?! Чтобы ты, Голобородько, имел возможность по телефону сюсюкать с путиным? Ты сам сделал этот выбор! И если тебя к нему подтолкнули, заставили, убедили… Отвечать тебе! Тебе и только тебе!

Читати далі

Мы с Армией!

Мы с армией. С той армией, которая воевала пять с лишним лет. С той армией, которая сегодня воюет. С той армией, которая будет воевать до победы. Все вот эти “а если”, “а когда” засуньте себе в … куда-нибудь. Просто помните, что у нас кроме армии ничего больше и не осталось. Мы на выборах почти все профукали. Нам скоро не будет чем гордиться. Помогите рашинкам растоптать армию. Только без нас. Потому что мы с армией.

Читати далі

«Справа Громад»: Наші діти в Красногорівці (фото)

Коли усі обурені відступом української армії в Золотому, трапляються і новини, що як ковток повітря. Пам’ятаєте історію із учнями школи №2 в Красногорівці, які вдягнули вишиванки на випускний? «Справа Громад» зібрала кошти і придбала 174 вишиванки. Усі за індивідуальними розмірами. Гроші на ці вишиванки ми зібрали за годину! Ви просто придивіться до облич цих дітей! Вони – Україна! І заради них і таких дітей по усій країні варто боротися. 

Читати далі

Петро Порошенко зустрівся з Митрополитом Епіфанієм (фото, відео)

Петро Порошенко привітав Митрополита Епіфанія з блискучим візитом до Сполучених Штатів Америки. Петро Порошенко підкреслив: «Дуже важливо, що це були не тільки релігійні зв’язки, громадські зв’язки. Дуже позитивні відгуки були про вашу зустріч з добрим другом України, моїм добрим другом Державним секретарем США Помпео. В поточних умовах, коли хтось намагається розхитати відносини між Україною та США, позитивну роль цього візиту важко переоцінити».

Читати далі