Прогнозований гол в наші ворота

Як тільки клоун дозволив Росії повернути моряків в рамках обміну, а не в рамках беззастережного виконання постанови Міжнародного суду, він дозволив Росії уникнути наслідків. Наслідки вже цієї дії добре розуміло попереднє керівництво, і не розумів некомпетентний клоун, для якого політика – це позвоніть в Москву і обо всьом договорітса. Для якого інцидент в Керчі – єто “зачем ви паслалі наших мальчіков на убой?”, а не добре продуманий елемент морської війни ворога проти нас. Керченська протока – це наша торгова комунікація. Ворог її зараз перерізав.

Читати далі

«Здобутки» 50-ти дней работы МИДа

Пристайко отчитался о 50-ти днях работы МИДа – ахренеть, “здобутки”! Только навскидку. Зато теперь счастливые украинские фермеры могут свободно обмениваться визитами с эквадорскими и колумбийскими – наслаждайтесь!

Читати далі

Стрілочники

Ми стоїмо на порозі третьої світової війни. Точніше, світ стоїть на порозі, ми вже в ній “по саме не можу”. Поки що нам відвели роль стрілочників і незабаром нас звинуватять у всіх злочинах, які робила Московія, – від збитого Боїнга до зламу виборів в США. “Часовню також ми”. Порошенко цю ситуацію зміг би розрулити. Теперішні “дурачки” нізащо. Саме тому операція “Стрілочник” почалася в лютому 2019, коли стало зрозуміло, хто матиме абсолютну владу в Україні.

Читати далі

В Рашці все погано

Доходи населення в рашці продовжують падати. Плюс падіння нафтогазових доходів на 20% за рік. Плюс пропозиція на ринку газу ЄС перевищує попит. Плюс американці зі своїм ЗПГ (зріджений природний газ – ред.) віджимають і без того полисівшу долю ринку, помножуючи на нуль картельні змови. Рейтинг путіна на мінімумі. Населення виходить на мітинги. З дня на день чекаємо, коли почнуть розповідати, що “євреї заробляють на війні, і тому не хочуть домовлятися про мир”.

Читати далі

Офис уклонистов

Апаршин выиграл конкурс на должность гендиректора оборонного директората Офиса президента Украины. Выиграл конкурс в ведомстве, которое кидалы и рейдеры создали для того, чтобы вывести из-под закона о люстрации смотрящего от Коломойского. Выиграл специалист по ликвидации/сокращению армии и продаже надлишкового майна. Не в МО, так в ОП. Хоть тушкой, хоть чучелом. Это говорит об одном. У них есть план. Давно. И они его придерживаются. И этот план не имеет с независимостью Украины ничего общего.

Читати далі

Економічне диво продовжується

Всі вже знають, що слідом за підприємцями на свої акції почали виходити освітяни з вимогою виплати заробітної плати. Не збільшеної, яку планували ще попередники, не обіцяної перед виборами, а хоч такої вже, яка є. Звичайно, це обурення ошуканих людей викликає посмішку у тих, хто передбачав подібне ще навесні та попереджав про наслідки довіри до популістів, але тепер, схоже, стає не до сміху. Це перші паростки кризи, яка насувається через непрофесійні та шкідливі дії уряду так званих “технократів”.

Читати далі

На войне всё, что необходимо, нужно здесь и сейчас

Помните, в чем, на чём и с чем мы начали воевать? В марте 2014 года ни одного бронежилета, а в октябре уже батальоны территориальной обороны были на 100% экипированы брониками и шлемами. Скажите, сильно ли каждого из нас тогда интересовало, каким образом на складах очутились тысячи бронежилетов и шлемов?! И ведь воевать начинали на технике, вежливо одолженной на заводах и фабриках. Про школьные автобусы стоит вспоминать? Но времена прошли. И теперь вдруг оказалось, что как-то не так техника была приобретена! Как-то не идеально! Нужно было, наверное, подождать сезонных скидок. Вот только воюющая армия ждать не может!

Читати далі