Ми відступаємо…

Відступ, хамство волонтерам і військовим, відмова від ПДЧ щодо членства в НАТО, яку зараз декларує чинна влада, і все, що відбувається з програмами фінансування наших ракетних розробок, тобто їх зупинка… Це є елементи капітуляції, в яку нам хочуть загорнути тягу до миру. Тому відступ, відмова від ПДЧ, зупинення озброєння армії – це є речі, які вам український народ не пробачить.

Читати далі

«Всі ми під Богом ходимо»

Софія Федина зауважила, що вона готова вибачитися за свої слова на адресу президента «за секунду після того, як буде вибачення за регіт над згорілим будинком Гонтаревої, за обзивання України повією, за жарти над тим, як беркутівці били майданівців, за насмішки над українським військом, за слова про розстріл парламенту… Дуже багато за що треба вибачитися…»

Читати далі

Якщо вам здається, що все пропало…

За місяць, коли ми з вами проводили марші та акції, рейтинг Зе по країні впав на 9%. ДЕВ’ЯТЬ! За місяць! Баланс був у липні +67, у вересні +66, а у жовтні різко став +57. А по Києву (а Київ, вибачте, панове, головне місто, якщо ти втрачаєш Київ – ти обов’язково втрачаєш згодом все) взагалі не +66, не +57, а просто +32. Майже вдвічі менше, ніж місяць тому у середньому по країні. Ми його шатаємо. Ви його шатаєте. І шатаєте сильно.

Читати далі

Прислуго, ти кому кричиш «Ганьба»?!

Коли основна частина Слуг, тремтячи від страху ховалася від мобілізації за шторою у ванній кімнаті, Яна Зінкевич дивилася смерті в очі, захищаючи свою країну. Коли головні Слуги готували жарт про відсунення кордону вглиб України, Яна Зінкевич витягала поранених українських воїнів з поля бою. Коли Яна Зінкевич кожну секунду ризикувала своїм життям заради України, головний Слуга виношував ідею номера про актрису порнофільмів… Ви там часом не уху їли, слуги задрипані?

Читати далі

Владимир, я не хочу ТАК заканчивать войну!

Я очень много чего не могу забывать, Владимир, и да, я не хочу окончания войны на таких условиях. Потому что той стороне веры нет. И да, Вы разведёте войска, а эта вся сволочь полезет дальше, и у нас будут опять закупка мешков для трупов, раненые, и убитые горем родители. Там каждый метр земли окроплен кровью. Там наша земля, наши люди, и они не хотят отвода наших войск. А я не хочу ещё раз переживать те 3 года ужаса, которые я пережила, пока Вы, Владимир, шутили. Мне не нужен мир такой ценой.

Читати далі

«Муза, навей вдохновенья нам силы…» © почти Гомер

О многомудрая Муза, прими благодарность
За тех мужей и тех дев, что воспеть ты поможешь.
Тех, что гневили богов, улыбаясь рассветам
Двух тысяч дней под привычный нам лязг пулемётов.

Читати далі

Хороший план как проиграть войну и погубить тысячи жизней

Мы отводим войска в чисто поле. Мы оставляем незащищенными подготовленные к зиме позиции. Мы надеемся на честное слово упырей, которые уже как-то раз давали честное слово летом 14-го. Мы намереваемся “если что” занять позиции обратно. Если их, скажем, займут россианцы, то это означает, что мы хотим штурмовать их. Зимой. Без предварительной подготовки. Мне кажется, это хреновый план по урегулированию конфликта.

Читати далі

Нет для Украины альтернативы НАТО

Этот самый ПДЧ – своего рода турникет при входе в метро, который ты никак не минуешь, как не исхитряйся. Ну или выбирай другой путь. Вот только у нашей страны нет другого, альтернативного пути. Слишком дорого нам обошлись ошибки прошлого. Кровью пришлось выхаркивать внеблоковый статус. Московии нужно любым путём удержать Украину на поводке. Любой ценой на дать нам выбрать свой путь. Кровь из носа, но не пустить Украину в НАТО.

Читати далі

Между выборами

Выборов еще будет много. Давайте постараемся вести себя на них не как избалованные дети, а как ответственные избиратели. А это, на мой взгляд, означает выбор не своих фантазий, а на основе реалистичной оценки плюсов и минусов каждого кандидата. Ну а в идеале, своего кандидата и свою партию стоит определять не перед голосованием, а между выборами. Строить ее, поддерживать, заставлять соответствовать вашим представлениям о прекрасном. Но это уже не для всех, а для самых упорных.

Читати далі

На этом фильмец не забацаешь

В эту поездку в Золотое, когда 72-я пригласила его на ужин, Зеленский не поверил, что все, что было на столе, из солдатского рациона. Он не знает ничего о новой системе питания. А приближенные холуи боятся рассказать, что злочинна влада барыг ввела питание с красной рыбой и ананасами

Читати далі

Добровільна відмова від ПДЧ НАТО – це відмова від перспективи України бути в Альянсі – Порошенко (фото, відео)

«Складно йти до мети, не маючи ані компасу, ані карти, ані підтримки. ПДЧ всі ці знаряддя дає. А от добровільна відмова від Плану дій щодо членства в НАТО виглядає як самозречення перспективи. Як небажання дратувати Путіна. Як страх брати на себе відповідальність за реалізацію надзвичайно складного завдання», – наголосив п’ятий президент України, лідер політичної партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко на засіданні Верховної ради.

Читати далі

Лютые новости – 29.10.2019

Констатация факта. В Украине остались лишь две государственные структуры, которые дают отпор российской агрессии. Это Нафтогаз и ВСУ. Остальные сложили лапки. Ждут.

Читати далі