Сергій Наєв взяв участь в урочистостях з нагоди святкування Дня Європи у Покровську (фото, відео)

“Працюйте, здобувайте освіту, невпинно рухайтесь в напрямку європейських цінностей. Об’єднанні сили не шкодили та ніколи не зашкодять мирному населенню по обидві сторони лінії розмежування”, – підкреслив Командувач Об’єднаних сил.

Читати далі

Перевіряються процедури закупівель робіт щодо будівництва гуртожитків для контрактників у Північному КЕУ

За результатами перевірки встановлено, що процедури закупівель організовано щодо всіх 51 гуртожитків. Станом на 18 травня 2018 року вже укладено 29 договорів, умовами яких передбачено завершення будівництва до кінця поточного року.

Читати далі

Шоста медична місія канадських лікарів починає свою роботу в Одесі (фото, відео)

Протягом наступного тижня пацієнти ще можуть записатись у госпіталь на консультацію. Пацієнтів прийматимуть із усієї України. Потрібно лише звернутись за гарячою лінією 097 952 50 32. Якщо пацієнт не має можливості заплатити за дорогу до Одеси, йому допоможуть із цими коштами.

Читати далі

СБУ оприлюднює нові докази участі російських найманців ПВК «Вагнер» у військових злочинах проти України (відео)

Співробітники СБУ під час штурму 21.02.2015 року кадровими підрозділами ЗС РФ та терористами Дебальцевого перехопили телефонні розмови представників підрозділу спецслужб РФ під назвою ПВК «Вагнера».

Читати далі

Построив мост, орда вырыла себе яму

Как бы странно это не звучало, время играет сейчас за нас. В марте 2014 года многим нам тоже казалось, что мы на пороге катастрофы, но прошло четыре года, и Украина становится сильней с каждым днём…

Читати далі

Территориальная целостность Украины будет восстановлена

Даже помимо РФ, ВСЕГДА найдется кто-то, кто в каких-то своих целях захочет отщипнуть себе кусочек Украины. До ее полного исчезновения с карты. А мы, наверное, хотим быть, да?

Читати далі

Петро Порошенко у Вінниці взяв участь в урочистостях з нагоди Дня Європи в Україні (фото, відео)

Президент привітав українців з Днем Європи та підписав Указ про остаточне припинення участі України у статутних органах СНД.

Читати далі

Робоча поїздка Президента до Хмельницької області (фото, відео)

«Я впевнений в тому, що коли ми об’єднані, все у нас буде добре – і в Європу повернемося, і в НАТО вступимо. Причому двері відкриті ще з 2008 року. Нам потрібно зробити внутрішню роботу», – підкреслив Глава держави.

Читати далі

А что там у ПАПы? Мойте импичмент перед едой

Возникает закономерный вопрос: ̶н̶а̶х̶у̶.̶.̶.̶ ̶ зачем? Затем, что нужно, во-первых, отрабатывать бабло (Левочкин, Коломойский и Фирташ долгов не прощают), а во-вторых, чем сильнее и резче ты мелькаешь и метушишься, тем выше шанс, что прокурора стошнит, и он тебя не заметит (но это не точно).

Читати далі