Хотите себе тоже вихри замутить? Та на здоровье, но…

Кремль очень быстро учится и перестраивается на ходу. Потеряв из-за революций сначала Грузию, а потом и Украину, империя решила нанести ответный удар. Пойти на опережение и сварганить управляемую революцию в Армении.

Читати далі

18 та 20 травня в Україні відзначаються дні пам’яті

Нацрада с питань телерадіомовлення звертає увагу керівників телерадіоорганізацій на необхідність 18 і 20 травня дотримуватися Правил ведення мовлення на теле- і радіоканалах у дні трауру (скорботи, жалоби) та дні пам’яті.

Читати далі

СБУ попередила спробу викрадення спецслужбами РФ громадянина Росії (фото, відео)

Правоохоронці затримали всіх учасників злочинної групи під час розрахунку з безпосередніми викрадачами та спроби вивезення росіянина.

Читати далі

Правова допомога учасникам АТО (інфографіка)

Оглянуто проблеми з наданням статусу учасника бойових дій та наведено алгоритм отримання учасником АТО земельної ділянки.

Читати далі

Президент України прийняв Президента Парламентської асамблеї ОБСЄ (фото)

Глава держави запропонував ініціативу, щоб кожна країна ЄС підготувала цільову програму шефства над окремими містами українського Донбасу, сприяючи їхньому відродженню та відновленню інфраструктури.

Читати далі

Передові технічні засоби на озброєнні розвідки в районі проведення ООС (відео)

Нові технології не тільки економлять життєво важливий час, але й зменшують ризики для життя військовослужбовців та дозволяють випереджувати противника на декілька кроків.

Читати далі

Проінспектовано хід виконання наймасштабнішого проекту з будівництва житла для контрактників (фото)

Реалізуючи проект з будівництва службового житла, оборонне відомство вперше запровадило практику суворого дотримання термінів виконання етапів будівництва та відповідальність за їхній зрив.

Читати далі

Екс-солістці «Нічних снайперів» Світлані Сургановій прикордонники відмовили у праві в’їзду в Україну

Загалом впродовж 2017-18 років прикордонники не пропустили через кордон та заборонили в’їзд до України вже 117 артистам і іншим публічним діячам з РФ, які порушували вітчизняне законодавство щодо відвідин ТОТ АР Крим.

Читати далі

З ЧАЕС до США вивезуть близько 200 безпритульних цуценят (фото)

Усі собаки пройдуть дозиметричний контроль, їх відмиють і відвезуть до Славутича у притулок для цуценят на території кінно-спортивної бази. Там вони перебуватимуть протягом наступних 45 днів. У вихідні люди зможуть приходити туди й грати з цуценятами.

Читати далі

Припудрений зворотній бік “руського міра”

Аналізувати слова та дії будь-якого підданного рф в нашій ситуації – приблизно те ж саме, що спостерігати за крокодилом і прикидувати, заплаче він чи не заплаче, коли жертиме наше дурне теля. Жертиме.

Читати далі

У нас никогда не будет правильной полиции

И все же полицию нужно разогнать. Всю без остатка. Кстати, и армию тоже нужно разогнать. Далеко не идеальная получилась эта самая армия. И вот не надо сейчас мне тыкать пальцами в наши, пусть пока и маленькие, победы, не надо. Всё плохо, а значит разогнать…

Читати далі

Хто програє інформаційну війну?

Пересічна особа сильно переоцінює вплив ЗМІ на маси людей. Сепари стали такими не тому, що наслухалися російського ТБ, а тому, що вони виросли в сім’ях і в колі людей, для яких Росія – велика країна, Третій Рим і далі по тексту колорадських агіток.

Читати далі

Як фрилансеру легально отримати в Україні гроші, зароблені за кордоном

Розглянуто варіанти діяльності та процедур як звичайної фізособи, так фізособи-підприємця. Корисні посилання, шаблони документів та поради.

Читати далі

Петр Алексеевич, бизнес устал от властей совсем!

Петр Алексеевич, что скажет бизнес, если сейчас из-за неизвестного сотрудника АП проект не будет внесен? Кто там был ответственен за него, не интересно никому. Обещали Вы, а не какой-то клерк. И если на следующий год налог на прибыль останется, то материть будут Вас.

Читати далі

Новости недели. 7-13 мая 2018 года

Чем Россия отличается от Северной Кореи? Только запасом прочности. Ну и тем, что её ещё разберут на части соседи. А так, готовьтесь прекращать сравнивать Россию с КНДР, чтобы ненароком не обидеть дальневосточных демократов.

Читати далі

Хороші новини 12-13 травня 2018 року

Гарного всім понеділка на хвилях Радіо Тисячі Мазеп із добрими новинами вікенду, 12-13 травня. Рекорди, будівництво, альтернативна енергетика – під такими тегами пройшли другі вихідні останнього весняного місяця.

Читати далі