Росіянка з трьома дітьми попросила статус біженки через переслідування в РФ за релігійними мотивами

У пункті пропуску «Сеньківка» громадянку РФ з дітьми 2005, 2007 та 2009 років народження пропущено на територію України та поінформовано про це ДМС України в Київській області.

Читати далі

В Україні побували понад 30 тисяч вболівальників та учасників фіналу Ліги Чемпіонів УЄФА

Як і прибуття, їх оформлення на виїзд з України в основному проходило в столичних аеропортах, а також на летовищах Львова, Одеси, Харкова й Івано-Франківська. Крім того, велика кількість вболівальників вибули через автомобільні пункти пропуску автобусами, автомобілями через західну ділянку кордону.

Читати далі

Обзор дезинформации пропагандистских СМИ – 28.05.2018

Еженедельный обзор дезинформации с примерами прокремлевской пропаганды, распространенной в европейских странах.

Читати далі

Не варто жити в порохоботському манясвіті!

Треба час від часу спілкуватися з опонентами, людьми розумними, начитаними, елітою. Адже ці люди знають, що насправді відбувається навколо, спираючись на свій великий досвід і освіченість, можуть оцінити ситуацію, знають план виводу України з кризи.

Читати далі

«Пам’ятай чужинець – тут господар українець»™?

Ведь это злочинна влада заставляет моего соседа отмокать на диване после славного праздника Троицы, пока на Бессарабском рынке шаурму крутят два смуглых паренька, рядом в кафе “Даш” пекут пиде, а в меню у них, к слову, нет алкоголя. И им волшебным образом не мешает санстанция, налоговая, бандиты и старая прогнившая система.

Читати далі

Хроніки зубожіння

Можна продовжувати розповідати про зубожіння, воно напевно навіть є місцями, але це не “країна на межі виживання”. Це звичайне небажання людей змінюватися та працювати. Занепад відміняється, зрада також.

Читати далі

Об умных и красивых

Вы или постите правду и думаете/анализируете, или плывете по течению и пишете “как все”. Разновекторные, разнонаправленные желания (быть и там, и здесь) создают внутренний конфликт, а вместе с ним и тревогу. И блогерство превращается в кошмар.

Читати далі

Призначено тестування особистих морально-психологічних якостей і загальних здібностей для 1350 суддів

Порядок проведення тестування включає складення тестування та інтерв’ю з психологом. Участь у тестуванні мають право брати кандидати, допущені до другого етапу кваліфікаційного оцінювання «Дослідження досьє та проведення співбесіди».

Читати далі

Прес-центр судової влади України визначив судові справи, які зібрали найбільшу кількість онлайн-переглядів

З початку 2018 року найбільшу кількість переглядів зібрала трансляція розгляду справи стосовно обрання запобіжного заходу нардепу України Савченко Н.В. Вказане судове засідання переглянули 57 420 громадян.

Читати далі

Пленарне засідання весняної сесії Парламентської Асамблеї НАТО (фото)

У Варшаві завершується весняна сесія Парламентської асамблеї NATO-PA за активної участі делегації ВРУ. Важливий висновок дебатів – Україна та Грузія мають право на членство в НАТО, не зважаючи на думку Росії.

Читати далі

Російсько-окупаційні війська обстріляли населений пункт Залізне

Внаслідок попадання ворожого снаряду на подвір’я одного з житлових будинків, загинула 15-річна дівчина, яка на той момент перебувала на відкритій місцевості.

Читати далі

З чого починалися Кіборги…

А чи пам’ятає хтось, що 4 роки тому 26 травня 2014 р. сталася ПЕРША перемога української зброї? Від 1919 р., від останніх перемог Дієвої армії УНР, перша перемога кадрової української армії. Як це було?

Читати далі