В Мар’їнці пошкоджено приватні будинки і лікарню (фото)

Обстріл з боку окупованого Донецька розпочався близько 22.00 вечора та тривав більше години. Постраждали домоволодіння по вулиці Жовтневій. На щастя, жителі не постраждали.

Читати далі

Поліція встановлює обставини стрілянини в Одесі (фото, відео)

Громадський активіст та екс-голова місцевого осередку “Правого сектору” в Одесі Сергій Стерненко отримав вогнепальні поранення у шию.

Читати далі

Громадянин Норвегії на пластикових бочках намагався перетнути українсько-румунський кордон річкою Дунай

Горе-мандрівник пояснив, що планував потрапити до Африки через Румунію та інші країни ЄС. У порушника виявлено 128 пігулок з нарковмісною речовиною, кошти у сумі понад 14 тисяч гривень, 6 гаджетів та 6 одиниць біжутерії.

Читати далі

Лихо від ідеалістів

Історія України доводить – успіху українці раз за разом добивалися там, де діяли за огидним принципом «курво, працюй». Там – де під три чорти посилали ідеалістів. Та як довести це ідеалістам сучасним?

Читати далі

Поліція Києва розпочала кримінальне провадження через конфлікт за участі Мустафи Найєма (відео)

На даний час правоохоронці встановлюють місцезнаходження ще одного активного учасника інциденту, який після конфлікту втік. Якщо упродовж сьогоднішнього дня підозрюваного не затримають, його буде оголошено у державний розшук.

Читати далі

У Києві поліція забезпечує правопорядок під час масових заходів (фото, відео)

Сьогодні, 1 травня, згідно поданих заявок, відбудеться хода від Бесарабської площі до Європейської.

Читати далі

Северокорейский прогресс: мир или затишье перед бурей?

Резкое изменение риторики и поведения Дональда Трампа и Ким Чен Ына в отношении друг друга выглядит нелогичным. Впрочем, столь резкий поворот можно объяснить, если не выпускать из виду российский фактор.

Читати далі

З 2 травня на базі навчальних центрів ЗСУ розпочнеться практична підготовка наших розрахунків Джавелін

«Вашингтон не лише виконав нашу спільну домовленість – він продемонстрував лідерство і важливий приклад. Розраховую на твердість позиції всіх партнерів України, передусім країн Великої сімки: ціна за триваючу агресію проти України для Кремля має і надалі зростати!» – Петро Порошенко

Читати далі

Я б задумался на месте жителей Крыма

Судья Верховного Суда Мамалуй специально землю не получает. Говорит, в Крыму получит после победы. Так что есть неплохие шансы совместить полезное с полезным 😆

Читати далі