Президент у Німеччині провів переговори з Дональдом Туском (фото, відео)

Лідери домовились провести наступний ювілейний 20-й Саміт Україна – Європейський Союз влітку 2018 року в Брюсселі. Співрозмовники також обговорили питання продовження та можливого посилення санкційного режиму проти Росії.

Читати далі

О. Турчинов: Популяризація тероризму – злочин у будь-якій цивілізованій країні

Секретар РНБОУ О. Турчинов ініціюватиме розслідування та запровадження санкцій щодо українських електронних ЗМІ, які вели пряму трансляцію «військового параду» з окупованого Донецьку під заголовком «Трансляція з ДНР».

Читати далі

«Всё, мы с вами не играем – вас не победить…»

Это и есть наша армия. Разная. Еще не совершенная. Еще не до конца укомплектованная правильными людьми. Еще не всем и не всегда обеспеченная. Но когда они начинают РАБОТАТЬ – их уже остановить мегасложно.

Читати далі

СБУ провела слідчі дії у керівників компартії (оновлено та додано інформацію) (фото)

Під час слідчих дій разом із агітаційними матеріалами, спрямованими на насильницьку зміну й повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, також вилучено предмети, схожі на пістолет АПС з глушником та 120 патронів до нього.

Читати далі

СБУ примусово повернула до РФ та Казахстану спецкорів російських пропагандистських телеканалів (відео)

СБУ нагадує, що згідно з Указом Президента України №133 від 15.05.2017 р. до російських телеканалів «Перший канал» та «Россия» застосовані спеціальні обмежувальні заходи щодо діяльності на території нашої держави.

Читати далі

Військові ОС перепоховали під Слов’янськом воїнів 2-ї Світової війни та вшанували пам’ять загиблих (фото)

Було перепоховано останки 107 воїнів з 12-ї та 6-ї армій, 3-ї та 8-ї Гвардійській армій, які загинули в боях при звільненні Слов’янщини в 1941-1943 роках. На жаль, прізвища воїнів невідомі.

Читати далі

Combined Resolved X – Day 13: фінальний бій – оборона Убенсдорфа (фото, відео)

На заключному етапі міжнародних військових навчань Combined Resolved X наші військовослужбовці отримали завдання підготувати оборону густонаселеного міста Убенсдорфа.

Читати далі

Хватит пинать сдохший 26 лет назад хладный труп

Поколения офицеров, не видящих ничего кроме железного совка, метлы и покраски бордюров, тыловики с импортными машинами и дачами и прочий зверинец – это уже сугубо родное наше изобретение. Сегодня наши ребята в Равенсдорфе показывают уровень, и им не мешают ни совок в бумажной армии, ни долбое*ы-офицеры.

Читати далі

Президент взяв участь в урочистому складанні військової присяги молодим поповненням Збройних Сил України (фото)

«Нерозривним є зв’язок поколінь захисників України. Цими днями ми за традицією вшановуємо пам’ять оборонців України, які боролися і перемагали на різних землях і континентах під час Другої світової війни», – наголосив Глава держави.

Читати далі

Президент вшанував пам’ять загиблих у Другій світовій війні (фото)

У церемонії вшанування пам’яті загиблих з нагоди 73-ї річниці Перемоги у Другій світовій війні на київському Пагорбі Слави взяли участь ветерани Другої світової війни, офіційні особи, представники духовенства та громадськості.

Читати далі

ADIDAS зняв з продажу та прибрав зі свого сайту одяг із символікою СРСР

“Ми взяли до уваги повідомлення про опис продукту та зробимо певні висновки”, – заявили в Adidas у понеділок, 7 травня. Пошукові запити на сайті компанії більше не видають продукцію з зображенням герба Радянського Союзу.

Читати далі

Виступ Президента України під час акції «Перша хвилина миру» (фото, відео)

«Наші жертви, наші втрати, наші збитки під час Другої світової війни виявилися колосальними, ми повинні про це пам’ятати. А внеском у спільну перемогу Об’єднаних Націй над гітлеризмом – пишатися. І нікому не дозволяти її приватизувати… Мир вам! І слава Україні!» – Петро Порошенко.

Читати далі

У Києві відкрили виставку про українців у таборах Третього Райху (фото)

30 людських доль за дротами 11 таборів Третього Райху. Про них виставка «Тріумф людини. Мешканці України, які пройшли нацистські концтабори». Виставка розміщена біля будівлі Головпоштамту (Київ, вул. Хрещатик, 22).

Читати далі

До 8 травня зняли відеоролики про українців, які в лавах об’єднаних націй перемогли агресора (відео)

Воїни АТО, громадські діячі, священнослужитель знялися у коротких відеороликах, де розповідають про українців, які перебували у лавах об’єднаних націй впродовж Другої світової війни 1939-1945 років і перемогли агресора.

Читати далі