Рафаеля Лусваргі взято під варту на 60 діб без права на заставу

Громадянина Бразилії Рафаеля Лусваргі підозрюють в участі у терористичній організації та не передбачених законом воєнізованих формуваннях.

Читати далі

Повідомлено про підозру ще одному учаснику нападу на бійця АТО на Подолі

Заочно повідомлено про підозру 23-річному росіянину, який перетнув кордон у бік Польщі. Підготовлено клопотання про дозвіл на його затримання з метою приводу до суду для обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Читати далі

За підсумками деклараційної кампанії наймолодшому мільйонеру – 7 років, а найстаршому – 99

Порівняно з відповідним періодом минулого року кількість цьогорічних мільйонерів зросла на 16%, або на 559 осіб. При цьому один громадянин задекларував дохід у розмірі понад 1 млрд грн.

Читати далі

Олімпійському чемпіону з фристайлу Олександру Абраменку подарували панно з 14 000 квітів (фото)

7 травня біля столичної станції метро Лівобережна, на зеленому схилі Броварського проспекту, відбулося урочисте відкриття квіткового панно «Олімпійське золото» на честь тріумфатора 23-ї зимової Олімпіади – Олександра Абраменка.

Читати далі

Близько 20 країн стали учасниками 3-го Міжнародного фестивалю мистецтв “Карпатський простір” (фото)

Під час фестивалю працювали 13 локацій на найкращих майданчиках міста з різних видів мистецтв: фольклорне мистецтво, класична, джазова, сучасна музика, художнє, кулінарне, декоративно-прикладне мистецтво, театр, кіномистецтво, туристична презентація країн, літературний простір тощо.

Читати далі

8 і 9 травня більшість регіональних підрозділів поліції перейдуть на посилений варіант несення служби (відео)

В МВС прогнозують деяке напруження оперативної обстановки у кількох регіонах держави, зокрема – в м. Києві, а також у Запорізькій та Дніпропетровській областях.

Читати далі

Правоохоронці Києва відпрацювали алгоритм охорони правопорядку під час проведення фінальних матчів Ліги Чемпіонів

Насамперед приділили увагу супроводу вболівальників до спортивної арени, їх перевірці під час фільтраційних заходів, реагуванню на конфлікт та бійку між футбольними фанами, а також ліквідації пожежі та експортування поранених.

Читати далі

Інститут національної пам’яті відреагував на «радянську» сукню від «ADIDAS» (документ)

“Ідея виготовити одяг, прикрашений нацистською свастикою, не мала б шансів на втілення в компанії “ADIDAS”. Для мешканців України та інших країн таким же порушенням є використання радянської символіки під якою вбито мільйони наших земляків”, – наголошує Володимир В’ятрович.

Читати далі

На Житомирщині резервісти ДШВ ЗС України навчаються протидіяти танкам умовного противника (фото)

На загальновійськовому полігоні розгорнуто різні навчальні місця, де резервісти підвищували навички з тактичної медицини, інженерної та психологічної підготовки та навчалися протидіяти танкам умовного противника.

Читати далі

Курсанти-зв’язківці під час практичних занять навчаються запускати безпілотні авіаційні комплекси (фото)

З початку нового навчального року вперше у ВВНЗ до навчального процесу для курсантів запроваджено нову дисципліну «Бойове застосування безпілотних авіаційних комплексів».

Читати далі

Кібербезпека як важлива складова системи захисту держави

Цикл статей покликаний розкрити найбільш поширені атаки, спрямовані безпосередньо на користувачів, а також дати загальне розуміння правил безпечного використання мережі Інтернет як на робочому місці, так і вдома.

Читати далі

Національні Ігри нескорених повертаються до Києва

Команда Ігор Нескорених в Україні радо запрошує всіх бажаючих підтримати учасників національних змагань на їхньому шляху до великого міжнародного турніру — вхід на всі локації змагань для глядачів БЕЗКОШТОВНИЙ.

Читати далі

Харчування військовослужбовців окремого полку зв’язку ВМС ЗС України за новим Каталогом продуктів (відео)

На базі 37 окремого полку зв’язку ВМС ЗСУ вже другий рік військовослужбовців строкової та контрактної служби годують за Каталогом продуктів харчування, що є одним з етапів реформування українського війська відповідно до стандартів НАТО.

Читати далі

З Гренландії повернулися військові льотчики після українсько-данської операції «Північний сокіл-2018» (фото)

Українські військові льотчики вже десятий рік поспіль в екстремальних полярних умовах на острові Гренландія беруть участь в українсько-данській операції з перевезення пального літаком з авіабази ВПС США «Туле» на данську полярну станцію «Норд».

Читати далі

Combined Resolved X – Day 11: рейд у тил противника (фото)

За умовами навчань вся підбита техніка та уражений особовий склад наступного дня знову повертаються у стрій. Відтак командуванням сил OPFOR, до яких входить і український підрозділ, було прийнято рішення відіграти цю добу до кінця та нанести максимальне ураження протилежній стороні.

Читати далі

Нет для России братских народов

Мы тоже не верили, что такое может случиться: там же по крови половина украинцев. И я видел реакцию своих бывших друзей из России на оккупацию Украины. Грустно, но она была практически однозначна: покоритесь, или так вам и надо.

Читати далі