Підрозділи Об’єднаних сил приведені в повну бойову готовність

На маршруті патруля був встановлений вибуховий пристрій, від підриву якого один військовослужбовець загинув, двох поранено. Після короткого вогневого зіткнення, резервна група приступила до переслідування противника, під час якого трьох бойовиків було знищено.

Читати далі

Київським поліцейським подарували чотирилапих помічників (фото, відео)

Керівник столичних правоохоронців передав поліцейським від колег із Київської області маленьких новобранців породи бельгійської вівчарки Малінуа, корм та знаряддя для їх тренування.

Читати далі

Командувач Об’єднаних сил Сергій Наєв перевірив стан справ на позиціях вздовж лінії розмежування (фото)

«Вами пишаюся я та вся Україна, бо ви щоразу доводите свій характер та незламність в бою, переконуючи ворога відмовитись від своїх планів», – наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Читати далі

Армійський контроль якості працює!

За минулий тиждень військовослужбовцями територіальних центрів Управління контролю якості не прийнято за якістю та повернуто постачальникам для доопрацювання речове майно – від сотень тисяч шкарпеток до тисяч матраців.

Читати далі

Combined Resolve X – Day 10: відбиття атаки противника (фото, відео)

«У нас тут відбуваються дуже багато ротацій, як правило, ти не бачиш нічого нового, але ця ротація – виняткова. Українські військові показали речі, які я раніше не бачив. Я гадаю, що солдати сил «OPFOR» – всі вони трохи вчаться в українців. Я задоволений цими навчаннями», – капітан Холд, офіцер зв’язку (ЗС США).

Читати далі

Как создаются патриотические фейки “государственного значения”

Один из патриотов, который за 3-4 цены от реальной стоимости тоже делает станки в гараже, онемел от негодования по поводу того, сколько денег пронесли мимо его ротика. Но время гаражных мастерских уходит в небытие с развитием нашей армии и производства. Ну, а Бутусов, такой Бутусов. Обычный Бутусов, как всегда.

Читати далі

Накануне победобесия…

А еще я хочу, чтобы тем, кто сейчас на фронте, социальная подоплека “Спасти рядового Райана” была очевидной до банальности. Чтобы в их сознании забота государства о солдате была не подачкой в день праздника, а нормой. Потому, что это ДЕЙСТВИТЕЛЬНО – НОРМА.

Читати далі

На кой хрен всё это нужно Президенту Украины?

Есть же более социально заметные и менее геморройные проекты, куда можно было направить средства. Да, в конце концов, раздать гроши по методу одной мадам. Опять же рейтинг и всё такое… Ан нет, все на армию…

Читати далі

«Повний Фанар» або як до Стамбула «прес-тур» скатався

Організатори зустрічі, схоже, гарно попиляли бюджет, але нічого путящого не зробили – ні з ким ні про що не домовилися, аби потім поремствувати «як нас не люблять»

Читати далі