“Роттердам+” продажні чиновники + продажні медіа + народонаселення + маніпуляції = путін

Ви зауважили, як за останні декілька днів знову на світ повилазили так звані “лідєри общєствєнного мнєнія” з “прекрасними” історіями про “Роттердам +”, нечувано “активізувалося” НАБУ з цього приводу?

Читати далі

Привітання Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана з нагоди професійного свята – Дня шахтаря

Підвищення престижу шахтарської професії, збереження фахівців і гідний соціальний захист гірників є одним із пріоритетів політики Уряду у вугільній галузі.

Читати далі

Як гвардійці рятували поранених після вибуху на Грушевського на День Незалежності

Капітан Сергій Добровольський швидко й адекватно оцінив обставини та самостійно прийняв рішення зупинити службовий транспорт для надання першої допомоги потерпілим від вибуху, а також оперативно викликав на місце події швидку медичну допомогу та працівників поліції. За його командою найбільш досвідчені військовослужбовці забезпечили надання першої медичної допомоги постраждалим до приїзду лікарів швидкої допомоги. Капітан Сергій Добровольський прийняв рішення щодо забезпечення охорони місця події до прибуття слідчої оперативної групи. За його вказівкою периметр місця події оточили військовослужбовці, які понад дві години здійснювали охорону периметру.

Читати далі

Уряд дає старт модернізації початкової освіти і виділяє на ці цілі 1 млрд грн

Йдеться передусім про матеріально-технічне оснащення класів, які мають стати додатковим інструментом для вчителів та взірцем нових підходів в освіті маленьких українців. Окрім того, в проект бюджету на 2018 рік Уряд закладає 25-відсоткове підвищення зарплат вчителів.

Читати далі

Новини науки. 21-26 серпня

Стрічка наукових новин протягом всього тижня рясніла повідомленнями про близький кінець життя, про страхітливі астероїди, що човгають поблизу Землі, про відкриття нових і нових викопних рептилій та інших тварин

Читати далі

Исторический календарь. 1968. Протест против вторжения в Чехословакию

25 августа 1968 года, ровно в полдень на Красную площадь в Москве на демонстрацию протеста против советского вторжения в Чехословакию вышли семь человек.

Читати далі